menu
 winkelmandje 

ABC Actueel

Nieuws en aanbiedingen

De Nieuwe Zeven

De allernieuwste bij ABC Boekenservice

Shetland breien
Shetland breien

Marja de Haan e.a. · alles van deze auteur 

€ 24.95    ‹  geen verzendkosten!   

Een boek met liefde voor het breien, voor wol én voor de Shetland-eilanden geschreven. Met enkele tientallen patronen voor o.m. shawls, babymutsjes, truien, dekens, wanten en rokjes - met motieven geïnspireerd door fauna en flora van Shetland. Sfeervol geïllustreerd in kleur, met achtergronden over de wol en het leven op de eilanden, met teltekeningen.

(hardcover, 124p)

Werken aan vitaliteit
Werken aan vitaliteit
Biodynamische preparaten maken, begrijpen en toepassen

Luc Ambagts · alles van deze auteur 

€ 18.50

Een uitgave over het werken met preparaten in de biologisch-dynamische landbouw (of in de eigen tuin). Het boek bevat bijdragen van verschillende auteurs die ingaan op de vraag naar de werking van de preparaten en vertellen over hun ervaringen daarmee. Daarnaast wordt beschreven hoe je de verschillende preparaten kunt maken en toepassen.

Samengesteld door Luc Ambagts, met bijdragen van o.a. Oebele van der Lei, Ilse Beurskens-van den Bosch, Albert de Vries en Kalle Heesen.

(Soepele hardcover, 124p)

Boetseren beelden & reliëfs
Boetseren beelden & reliëfs

Philippe Chazot · alles van deze auteur 

€ 6.90

Een zeer bruikbare uitgave voor het boetseren van handen, voeten en bustes. Met beschrijvingen over het opzetten van een werkstuk, materiaal keuze en met duidelijke stapvoorstap beschrijvingen met foto's. ook aandacht voor het tot leven brengen van vormen, het observeren, het opdoen van ideeën en het gebruik van armaturen, het stoken en het maken van reliëfs.

(soepele hardcover, 80p, met vele afb. in kleur) Van 14,95 voor 7,90

Vilten
Vilten
Voor kleurrijke accessoires

Gillian Harris · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een heldere beschrijving van verschillende vilttechnieken die vervolgens worden ingezet voor het vilten van allerlei accessoires, zoals een handtasje, plantenmandje, bloemenfee, peuterslofjes, lampenkapje of brillendoosje. In totaal worden 24 werkstukken uitgewerkt waar helder wordt beschreven welk materiaal je nodig hebt en hoe de werkwijze is, geïllustreerd met veel kleurenfoto's en voorzien van werkpatronen op ware grootte.

(hardcover, 142p) Van 17,95 voor 7,90

De mens als klankharmonie
De mens als klankharmonie
Van het scheppende wereldwoord

Rudolf Steiner · alles van deze auteur 

€ 35.00    ‹  geen verzendkosten!   

Over de samenhang van mens, natuurwezens en kosmos

Deze uitgave bevat 12 voordrachten waarin Rudolf Steiner spreekt over de samenhang van mens (microkosmos) en (macro)kosmos. Daarin komen veel bijzondere aspecten aan bod over sterren en planeten, dieren (o.a. insecten, vogels) de etherkrachten, het scheppende wereldwoord, natuurwezens, gezondheid, en de verhouding van de mens tot de hogere wezens.

(hardcover, genaaid, met een aantal bordtekeningen in kleur)

Kabouter Thijm viert feest
Kabouter Thijm viert feest

Admar Kwant · alles van deze auteur 

€ 7.95

Kabouter Thijm wil samen met zijn vriendjes uit het bos het oogstfeest vieren. Hij verzamelt van alles dat zij lekker vinden. Maar wat kan hij nou zelf eten?

Gelukkig weten zijn vriendjes daar raad op!

Kartonboekje, 12p, peuterleeftijd

Schemerwerelden
Schemerwerelden
Britse en Ierse volksverhalen

Kevin Crossley-Holland · alles van deze auteur 

€ 19.95

Een heerlijke verzameling van maar liefst 50 volksverhalen uit Ierland, Engeland, Schotland en Wales. De verhalen zijn thematisch gerangschikt (Mysterie en magie - Avonturen en legenden - Elfen en gnomen - Liefde - Listen en vrolijke streken - Geesten) en uitstekend vertaald.

Verzorgd uitgegeven met fraaie illustraties in zwartwit van Frances Castle.

(hardcover met stofomslag, 349p)

Leeftijd: verschillende leeftijden, vanaf 10 jaar