menu
 winkelmandje 

Afgeprijsde boeken - algemeen

uitverkoop

279 boeken, 1-27 getoond op pagina 1/10
 sortering

 « 12345678910 » 

Storm
Storm
Kijk naar de lucht en voorspel zelf de storm

Alan Watts · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een leerzaam boekje waarin je leert zelf te voorspellen of er een storm te verwachten is. Met een inleiding over de gebruikte termen, slechtweersystemen, windsystemen en de opbouw van een storm. Daarna volgt een beschrijvingen van verschillende soorten stormen; natuurlijk met veel foto's in kleur.

(oblong formaat paperback, genaaid, 64 p.)

VAN 15,00 VOOR 7,90

Eigen groenten en kruiden
Eigen groenten en kruiden
Zaaien, kweken en oogsten met succes!

Catherine Delvaux · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een enthousiasmerend en praktisch boekje om aan de slag te gaan en zelf groenten en kruiden te telen. Met heldere aanwijzingen voor het zaaien en telen van blad- en vruchtgroenten, kolen, peulvruchten, kruiden en enkele bloemsoorten. Per soort met kalender die aangeeft wanneer wat moet gebeuren en in welke omstandigheden de plant het optimaal doet.

(oblong formaat paperback, genaaid 128 p., met afb. in kleur)

VAN 15,00 VOOR 7,90

Indigo-kinderen opvoeden en begeleiden
Indigo-kinderen opvoeden en begeleiden

Carolina Hehenkamp · alles van deze auteur 

€ 7.90

- Praktische tips en oefeningen voor het ontspannen omgaan met nieuwetijdskinderen voor ouders, opvoeders en hulpverleners -

In het eerste deel van dit boek benadrukt de auteur de positieve betekenis die nieuwetijdskinderen 'meebrengen'. Het tweede deel bestaat uit talrijke tips en inzichten voor het opvoeden en begeleiden van deze kinderen. Door het boek heen vind je ook nog een aantal ervaringsverhalen van nieuwetijdskinderen of hun opvoeders.

(paperback, 303p) Van 20,00 voor 7,90

Indigo-kinderen
Indigo-kinderen
Als geschenk en uitdaging

Carolina Hehenkamp · alles van deze auteur 

€ 7.90

Wat zijn indigo-kinderen en waaraan herken je ze? De schrijfster beschrijft een aantal typen indigo-kinderen; en geeft aan hoe je ze kunt herkennen. Vervolgens gaat ze in op vragen rondom het opvoeden en begeleiden van indigo-kinderen; en van gezondheidsaspecten die juist bij hen een rol kunnen spelen. Ze wijst op de vragen die deze kinderen aan hun omgeving en aan de samenleving stellen en geeft tips en oefeningen.

(paperback, 224p) Van 20,00 voor 7,90

Wegwijs in het labyrint van je emoties
Wegwijs in het labyrint van je emoties

Ilse Sand · alles van deze auteur 

€ 7.90

- Over het accepteren en begrijpen van je emoties -

Emoties spelen een grote rol in ons dagelijks leven; in de omgang met jezelf en in die met de ander. In dit boek beschrijft de auteur op een heldere en toegankelijke wijze hoe je je emoties tegen het licht kunt houden, wat je van ze kunt leren en hoe je ermee om kan gaan.

Daarvoor geeft ze ook praktische raadgevingen en oefeningen.

(paperback, 141p) Van 17,95 voor 7,90

Groene geuren
Groene geuren

Fern Green · alles van deze auteur 

€ 7.90

- 62 natuurlijke parfums om zelf te maken -

Zelf parfums maken, dat kan een modieuze, vluchtige trend zijn óf een serieuze hobby. Deze uitgave helpt je goed op weg. Na een algemene inleiding over geur, het geurwiel, benodigdheden, hulpmiddelen, bewaartips en meer, volgen 62 'recepten', voor parfums en om geuren in je huis te brengen.

(hardcover, met vele afb. in kleur, 160p) Van 14,99 voor 7,90

Onderweg naar jezelf
Onderweg naar jezelf
Hervind je intuïtie, vertrouwen en kracht door te wandelen.

Jonathan Hoban · alles van deze auteur 

€ 9.90

Het is iets dat we eigenlijk allemaal weten: wandelen doet ons goed, altijd en in alle gevallen. Wie dus kan wandelen - en aan de gezondheid wil werken: wandel! - Voor wie dat nader onderbouwd en gemotiveerd wil zien, is er dit boek dat, ook aan de hand van vele ervaringen, laat zien dat wandelen goed doet, zowel fysiek als mentaal.

(paperback, 239p)

Van 23.99 voor 9.90

Leven zonder tranen
Leven zonder tranen

Han van den Boogaard (samensteller) · alles van deze auteur 

€ 7.90

- Wei Wu Wei's waarheid over zijn en niet-zijn -

Een keuze uit het werk van Wei Wu Wei: filosofisch, oosters getinte bespiegelingen over zijn en niet-zijn, zelfkennis e.d. Wei Wu Wei was een pseudoniem van de Ierse schrijver Terence Gray die van 1958 tot 1974 acht boeken publiceerde die destijds nauwelijks werden opgemerkt maar nu als een 'achtdelig klassiek werk' worden gezien.

(paperback, 172p.) Van 19,90 voor 7,90

100% Volkoren
100% Volkoren
Heerlijke recepten met de gezondste volkorengranen

Emily Ezekiel · alles van deze auteur 

€ 9.90

Een smakelijke uitgave met 11 volkorengranen in de hoofdrol: rijst, haver, rogge, freekeh, boekweit, gerst, bulgur, quinoa, farro, gierst en spelt. Van elk graan worden de voedingswaarden beschreven en daarnaast bevat deze uitgave 120 originele recepten voor onder meer: (ontbijt)bowls, smoothies, salades, soepen, baksels en meer.

(hardcover, 224p)

Van 22.99 voor 9.90

Over hebzucht en begeerte
Over hebzucht en begeerte
Ontsnappen aan het streven naar meer

Anselm Grün · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een trekje van de mens: hij wil steeds meer bezitten en beleven. Het streven naar dat meer kan het dagelijks leven kleuren, en daarin een steeds grotere rol spelen. Anselm Grün bespreekt voorbeelden van hebzucht en begeerte zoals die in het nieuwe testament voorkomen, en geeft vervolgens twaalf stappen om je begeerte om te buigen tot positieve eigenschappen.

(paperback, 157p)

Van 16.99 voor 7.90

Op een koude winternacht
Op een koude winternacht

Jean E. Pendziwol & Isabelle Arsenault · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een bijzonder prentenboek dat de magische schoonheid van een winternacht oproept. Een paar eerste sneeuwvlokken, geleidelijk wordt de wereld wit, twee haasjes spelen in de sneeuw, er komen ijsbloemen op de ramen. De verteller van het verhaal maakt een tekening van de winternacht voor het jongetje dat slaapt - dan kan hij ook zien hoe mooi de nacht was.

Een bijzonder en poëtisch prentenboek, voor jong en oud.

(hardcover, 32 pagina's)

VAN 20,00 VOOR 7,90

Vrienden onder vuur
Vrienden onder vuur

Bies van Ede · alles van deze auteur 

€ 7.90

Bies van Ede is een goede verteller. Vrienden onder vuur is een spannend verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tachtigjarige Oorlog. De Spanjaarden belegeren de stad (Haarlem) maar het gerucht gaat ook dat Willem van Oranje met zijn troepen onderweg is om de Spanjaarden te verjagen. Eva en Evert zijn hartsvrienden maar hebben allebei een eigen opdracht te vervullen. Zullen zij elkaar nog terugzien?

(Hardcover, 256 pagina's) Vanaf 9 jaar

VAN 18,99 VOOR 7,90

Een kalme geest
Een kalme geest
Hoe Boeddhisme helpt de herrie in je hoofd en om je heen tot rust te brengen

Shoukei Matsumoto · alles van deze auteur 

€ 7.90

In onze drukke wereld, en in onze drukke hoofden, wordt het vinden van stilte en je eigen innerlijke stem steeds belangrijker. De boeddhistische monnik Shoukei Matsumoto vertelt over onze lawaaiige wereld, het vinden van rust, het oefenen van de geest, loslaten, goed doen en het bewandelen van je eigen pad. Met mooie waterverf illustraties.

(hardcover, 176p)

VAN 18,99 VOOR 7,90

Bonen, erwten, linzen
Bonen, erwten, linzen

Jenny Damberg · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een inspirerend boek over bonen, erwten en linzen. Vooraf lees je over het laten kiemen van peulvruchten, het kweken van scheuten en over allerlei verschillende soorten bonen, erwten en linzen. Het boek staat vol heerlijke recepten, van basisrecepten als tofu tot heerlijke salades, soepen, stoofpotten en tussendoortjes. Met een handige recepten- en ingrediëntenindex en fijne illustraties.

(hardcover, 128p)

VAN 18,99 VOOR 7,90

De muis en de muur
De muis en de muur

Britta Teckentrup · alles van deze auteur 

€ 7.90

Om het dorp van Muis staat een grote rode muur, maar niemand weet hoe die muur er gekomen was. Of wat er achter de muur is... Geen van de vrienden van Muis wil weten wat er achter de muur ligt, maar Muis is wel heel nieuwsgierig. Op een dag vliegt er een vogel over de muur, en Muis gaat mee. Een fijn prentenboek over onbevangenheid, nieuwsgierigheid en het verleggen van je eigen grenzen.

(hardcover met stofomslag, 32p) Kleuterleeftijd

VAN 14,99 VOOR 7,90

Suikervrij
Suikervrij
65 recepten zonder suiker

Sue Quinn · alles van deze auteur 

€ 7.90

Minder suiker gebruiken; er zijn veel redenen om dat te doen. Maar... zoet is ook lekker.

Inmiddels wordt suiker toegevoegd aan heel veel producten waar je het niet in zou verwachten.

In deze uitgave wordt suiker niet vervangen door een ander zoetmiddel maar door het gebruik van zoete kruiden, vruchten, specerijen of groenten. Met een aantal basisrecepten (voor bijv. brood, jam, ketchup) waarop je kunt variëren en daarnaast tientallen recepten voor ontbijt (bijv. smoothies of muesli), tussendoortjes (bijv, popcorn of energierepen), baksels (bijv. bananenbrood, chocoladekoekjes) en desserts (bijv.appeltaart of vruchtenijs).

(hardcover, genaaid, 157p, met afb in kleur en register) VAN 14,99 VOOR 7,90

Natuurlijke nestkasten
Natuurlijke nestkasten

Amen & Maria Fisher · alles van deze auteur 

€ 9.90

- 25 Eenvoudige projecten met gevonden hout en natuurlijke materialen -

Lekker buiten aan de slag: verzamel natuurlijk materiaal dat je in het park en bos makkelijk vindt en maak een natuurlijk vogelhuisje, een bijenhotel, een vleermuiskast, voederhuisje waarmee je de dieren in je omgeving een handje helpt.

Met foto's, stap-voor-stap beschrijvingen en werktekeningen worden 25 projecten beschreven.

(paperback, genaaid, 128p) Van 19,95 voor 9,90

Patronen uit de natuur
Patronen uit de natuur

Philip Ball · alles van deze auteur 

€ 12.50

Een fascinerende uitgave over patronen zoals die in de natuur voorkomen: sterren, ijskristallen, vogelveren, dierenvachten en -staarten, ogen enzovoort.

Met uitleg over de wiskundige achtergrond en de in de natuur werkzame wetten.

Een bijzondere uitgave die verwondering oproept.

(paperback met flappen, met vele afb., 327p) VAN 29.95 VOOR 12.50

Puur tuinieren
Puur tuinieren
Alle ingrediënten voor een biologische moestuin

Jennifer Stackhouse & Debbie McDonald · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een fijn handboek voor iedereen met een biologische moestuin, én voor iedereen die een biologische moestuin wil beginnen. Met een heleboel informatie over onder andere: de betekenis van biologisch tuinieren, het maken van een composthoop, boomgaarden en fruitteelt, het maken van een teeltplan, plagen en ziekten, een voedingsrijke bodem en nog veel meer. Met achterin een lijst van 127 eetbare planten met informatie over hun oogsttijd en grootte.

(paperback, 207p) VAN 15 VOOR 7.90

Het fabuleuze leven van Aesopus
Het fabuleuze leven van Aesopus

Ian Lendler · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een prachtig boek waarin het levensverhaal van de slavenjongen Aesopus wordt verteld. De jongen werd in de buurt van Griekenland geboren als slaaf, maar dankzij zijn talent voor het vertellen van verhalen wist hij zichzelf na jaren gevangenschap te bevrijden. Bekende fabels als De haas en de schildpad en De jongen die 'wolf' riep komen voorbij, maar ook onbekendere fabels als De zon en de noordenwind, De vos en de druiven, De ezel en de schoothond en meer. Prachtig geïllustreerd door Pamela Zagarenski. Dit boek vol wijsheid is een schat voor jong en oud.

(gebonden, 63p) VAN 14.90 VOOR 7.90

Vanaf 6 jaar

Thomas en de laatste draken
Thomas en de laatste draken

Cornelia Funke · alles van deze auteur 

€ 7.90

Voor ieder die van sprookjesachtige, magische verhalen houdt. De allerlaatste draken worden bedreigd, en om ze te redden moet Thomas een verborgen plek zien te vinden: de zoom van de Hemel. Alleen daar kunnen de laatste draken veilig leven. Samen met de zilveren draak Long en het koboldmeisje Zwavelkopje gaat Thomas op reis. Ze ontmoeten nieuwe vrienden en vijanden en maken allerlei avonturen mee. Zouden ze de zoom van de Hemel eerder vinden dan de bloeddorstige gouden draak Netelbrand...?

Vanaf 11 jaar. (gebonden, 408p) VAN 22.99 VOOR 7.90

Vogels en hun veren
Vogels en hun veren
Verenkleed en rui

Marc Duquet & Sébastien Reeber · alles van deze auteur 

€ 15.00

In deze uitgave lees je alles over vogels, hun veren(kleed) en de rui. Aan bod komen onder andere de verschillende soorten veren, (de organisatie van) het verenkleed en het verloop en doel van de rui. Aan de hand van 20 vogels wordt dit nog nader toegelicht, en leer je ook wat je zelf allemaal kunt zien aan de hand van een verenkleed. Een zeer informatief, mooi vormgegeven boek.

(paperback met flappen, 189p) VAN 33.95 VOOR 15.00

De graal
De graal

Chrétien de Troyes · alles van deze auteur 

€ 9.90

Na vier ridderromans in versvorm verscheen het meesterwerk van Chrétien de Troyes: 'Li contes del Graal'. Na een kleine 9000 verzen stopt het verhaal midden in een zin. In dit boek zijn alle verzen te lezen, samen met een uitvoerige inleiding over Chrétien, de vertaling en enkele voortzettingen van dit bijzondere boek, zoals 'Parzival' van Wolfram von Eschenbach. Aan het eind volgt nog een toelichting op bepaalde verzen en termen. Nu, ruim acht eeuwen na het schrijven van deze verzen, zijn ze nog even waardevol, rijk en bijzonder.

(paperback, 367p) VAN 23.99 VOOR 9.90

Zet de berm in bloei voor de bij!
Zet de berm in bloei voor de bij!
Praktische handleiding voor organisatie & uitvoering van bijvriendelijk bermbeheer

IVN Westerveld · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een fijn, praktisch boek voor iedereen die graag in actie wil komen om de bijen in Nederland te helpen. Het boek biedt informatie over de verschillende soorten bijen, bijenfamilies, bloemen en het belang van bijen. Daarna volgt praktische informatie over wat je zelf allemaal kunt doen om de bij te helpen. Lees onder andere over bermbakken, klaverknikkers, insectenhotels, bijen in eigen tuin, maar ook over hoe je in samenwerking met elkaar en bijvoorbeeld de plaatselijke overheid een bijenproject kunt opzetten.

(paperback met flappen, met afb. in kleur, 111p) VAN 17,95 VOOR 7,90

Ik houd je vast
Ik houd je vast
De kracht van aanraking van je kind

Annette Bakker · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een fijn boek over het belang van het vasthouden en aanraken van je kind. Aan bod komen onder andere de ervaringen van de schrijfster met haar te vroeg geboren kindje, vasthouden om te hechten, de rol van het vasthouden in vorige generaties, vasthouden door de vader en anderen, het dagelijkse 'praktische' leven, en nog veel meer.

(paperback, 127p) VAN 13,99 VOOR 7,90

Groene boost voor vrouwen
Groene boost voor vrouwen
68 natuurlijke remedies voor hormonale balans

Fern Green · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een verstoring van de hormoonbalans kan doorwerken in klachten als stemmingswisselingen, menstruatiepijn, slaapproblemen en stress. In deze uitgave vind je 68 recepten voor onder meer thee, zalven, oliën, smoothies en meer - met gebruik van allerlei kruiden die de hormoonbalans kunnen herstellen.

(hardcover, met vele afb. in kleur, 159p) VAN 14,99 VOOR 7,90

Tao Te King voor ouders
Tao Te King voor ouders
Opvoeden in evenwicht

Lao Tse & William Martin · alles van deze auteur 

€ 6.90

Een fijn boek waarin de taoïstische wijsheid wordt toegepast op het opvoeden. In deze 81 poëtische teksten is een boel wijsheid te vinden over de kunst van het opvoeden. Alleen door het juiste voorbeeld te geven kan je iets op je kinderen overdragen; zo voedt je niet alleen jezelf maar ook je kinderen op.

(paperback, 167p)

(VAN 11,99 VOOR 6,90)

 « 12345678910 »