menu
 winkelmandje 

Knutselen - algemeen

Ouders en kinderen

47 boeken, 1-20 getoond op pagina 1/3
 sortering

 « 123 » 

Houtbewerken
Houtbewerken
Een praktisch handboek

Stephen Corbett · alles van deze auteur 

€ 19.99

Een degelijke, inspirerende uitgave om serieus aan de slag te gaan met houtbewerken. In een inleidend deel komen o.m. de verschillende houtsoorten en gereedschappen aan bod. Daarna wordt beschreven wat nodig is voor een goede voorbereiding en vervolgens komen een aantal basistechnieken, het maken van verbindingen en het afwerken aan bod. Tot slot worden 20 projecten beschreven, stap voor stap en met duidelijke foto's.

(paperback met flappen, groot formaat, genaaid, 256p)

Houtbewerking
Houtbewerking
Traditionele vaardigheden voor het moderne huis

Samina Langholz & Andrea Brugi · alles van deze auteur 

€ 12.50

Een prachtig vormgegeven boek over hout en houtbewerking. De gepassioneerde auteurs vertellen over verschillende houtsoorten, gereedschappen en technieken. In deel II staan talloze projecten met hout waar je zelf mee aan de gang kunt, opgedeeld in de categorieën: gevonden hout, hergebruikt hout, massief hout en fijn hout. Van eierdopjes naar bankjes, en van deurstoppers tot wasmanden: in huis kan veel met hout!

(gebonden, 142p) Van € 25,00 voor € 12,50

Natuur met pastelkrijt
Natuur met pastelkrijt

Loes Botman · alles van deze auteur 

€ 24.99    ‹  geen verzendkosten!   

Werken met pastelkrijt met inspirerende onderwerpen uit de natuur, 'aan de hand' van kunstenares Loes Botman. De kunstenares is ook bekend van de kartonboekjes voor peuters en kleurrijke kaarten met haar werk (natuurlijk ook in onze winkel te vinden). Bloemen, landschappen, dieren in prachtige kleuren getroffen: dat leer je in dit boek aan de hand van projecten met stap-voor-stap instructies en you tube-filmpjes. Natuurlijk ook met aandacht voor materiaal en techniek.

(hardcover, 126p, met vele afb. in kleur)

Vingerpoppetjes haken
Vingerpoppetjes haken
Sprookjesfiguren om mee te spelen

Annemarie Arts · alles van deze auteur 

€ 7.90

Maak zelf een aantal sprookjesfiguren als vingerpopje. Met een inleiding en beschrijving van technieken, en vervolgens werkbeschrijvingen, met foto's voor de sprookjesfiguren.

(Paperback, 47p, met kleurenfoto's) Van 9,95 voor 7,90

Vormtekenen: 9 kaarten
Vormtekenen: 9 kaarten

Dick Bruin · alles van deze auteur 

€ 12.50

Een setje van 9 kaarten met vormtekeningen van Dick Bruin in een kartonnen mapje. Het formaat van de kaarten is ca 15 x 21 cm.

Kleuren in de natuur
Kleuren in de natuur

Magdalena Konecna (e.a.) · alles van deze auteur 

€ 15.95

Bloemen, vruchten, dieren, stenen; alles in de natuur heeft kleur! In dit prachtige prentenboek vind je twaalf kleuren 'geportretteerd' op de manier waarop ze in de natuur te vinden zijn.

Aan het einde zie je hoe je kleuren lichter of donkerder kleurt of schildert - en hoe je kleuren mengt.

Een inspirerend boek om kleur te beleven en om met kleur te tekenen of schidleren.

(Groot formaat, hardcover, genaaid, 31p) Leeftijd: vanaf 7 jaar

Mama baby breiboek
Mama baby breiboek
27 projecten voor een goed buikgevoel

Gabriela Widmer-Hanke · alles van deze auteur 

€ 9.90

Deze uitgave, met veel illustraties, bevat 27 breiprojecten, met stapsgewijze beschrijvingen. Mutsjes, truien en pakjes, een knuffeldier en meer.

(Hardcover, 144p) Van 22,50 voor 9,90

Mijn veren bewaarboekje
Mijn veren bewaarboekje

Jaap Langenberg · alles van deze auteur 

€ 9.90

Een aparte uitgave: in een kartonnen omslag bevinden zich twee boekjes met harde kaft: een om veren op te plakken en hun kenmerken te beschrijven, en een boekje met nadere informatie over vogels en meer.

Vanaf 8 jaar

Van 15,99 voor 9,90

Zo krijg je een rendabele kleine tuinderij
Zo krijg je een rendabele kleine tuinderij

Jean-Martin Fortier · alles van deze auteur 

€ 29.95    ‹  geen verzendkosten!   

Dit is een compleet en zeer praktisch handboek voor professionele biologische tuinders. Alle aspecten komen daarbij aan bod, zoals: de juiste plek; grondbewerking en mechanisatie; bemesten; voorzaaien; buiten zaaien; onkruid; ziekten en plagen; oogsten en bewaren; seizoensverlenging; teeltplannen en een beschrijving van een aantal voorbeeldbedrijven.

(paperback, 254p, geïllustreerd)

Het mooiste Nederland
Het mooiste Nederland
Langs de fraaiste streken van de Lage landen

Monica Wesseling & Flip van Doorn · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een uitgave met 60 wandel- en fietstochten, in mooie gebieden, verspreid over heel Nederland. Van elke tocht is een (globaal) kaartje opgenomen, en een artikel over de tocht: over de natuur, geschiedenis en meer. De tochten werden eerder gepubliceerd in Trouw. Bevat geen of weinig praktische informatie.

(paperback, 296p) Van 20,99 voor 7,90

Een dagje wandelen in Duitsland
Een dagje wandelen in Duitsland
13 wandelingen vlakbij Nederland

Elio Pelzers & henk Filippo · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een aantrekkelijke uitgave waarin 12 rondwandelingen, niet ver over de grens in Duitsland zijn opgenomen, in grensstreek van Borkum (waddeneiland) tot Aken. Het gaat om wandelingen van 10 tot 22 kilometer, door een diversiteit van landschappen. Met een heldere routebeschrijving, kaartjes van de route, beschrijvingen van het landschap en bezienswaardigheden, adressen om onderweg neer te strijken. Enthousiasmerend!

(paperback met flappen, 11p, met vele afb. in kleur) Van 16,95 voor 7,90

Wandelen in verwondering
Wandelen in verwondering

Hans Moolenburgh sr. · alles van deze auteur 

€ 19.99

Dit boek is een bundeling van columns die de huisarts Hans Moolenburgh sr. eerder publiceerde in het tijdschrift "Vruchtbare Aarde'. De columns beginnen vaak met een observatie uit de natuur, opgedaan tijdens een wandeling, maar veranderen dan in persoonlijke mijmeringen over wat de auteur boeit of ergert.

Hardcover, 199 pagina's

Boetseren beelden & reliëfs
Boetseren beelden & reliëfs

Philippe Chazot · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een zeer bruikbare uitgave voor het boetseren van handen, voeten en bustes. Met beschrijvingen over het opzetten van een werkstuk, materiaal keuze en met duidelijke stapvoorstap beschrijvingen met foto's. ook aandacht voor het tot leven brengen van vormen, het observeren, het opdoen van ideeën en het gebruik van armaturen, het stoken en het maken van reliëfs.

(soepele hardcover, 80p, met vele afb. in kleur) Van 14,95 voor 7,90

De kunst van het mozaïeken
De kunst van het mozaïeken

Greet Weitenberg & Marcelo de Melo · alles van deze auteur 

€ 9.90

Een nuttige handleiding voor wie zich wil bekwamen in het mozaïeken. Na een bespreking van gereedschapen en materialen, volgen 10 projecten in verschillende technieken, die stap voor stap beschreven en afgebeeld zijn. In het laatste deel van het boek volgen nog enkele tientallen voorbeelden om ideeën op te doen.

(hardcover, 159p, vol kleurenafbeeldingen) Van 24,50 voor 9,90

Mijn geheime tuin
Mijn geheime tuin
Speciale editie - posterboek

Johanna Basford · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een kleurboek op groot formaat (24,5 x 33 cm). De mooiste 20 tekeningen uit De geheime tuin zijn gedrukt op dun karton, om in te lijsten en op te hangen.

VAN 17,50 VOOR 7,90

Schilderen met aquarel
Schilderen met aquarel
Inspiratie door bekende meesters

Brian en Uschi Bagnall · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een inspirerende uitnodiging om aan de gang te gaan met aquarelverf. Na inleidende hoofdstukken over materiaal, compositie en kleurgebruik wordt aan de hand van werk van o.a. Turner,Cézanne, Klee en Kandinsky, verschillende stijlen van werken met aquarel getoond en kun je stap voor stap, met oefeningen en tips, de verschillende stijlen zelf proberen en ondervinden.

paperback, 96p, vele afb. in kleur.

VAN 16,95 voor 7,90

Folk art
Folk art
Inspiratie en ideeën voor het maken van designs en tekeningen

Dinara Mirtalipova · alles van deze auteur 

€ 9.90

In FOLK ART presenteert Dinara Mirtalipova eigentijdse, op Oost-Europese folkloristische tradities gebaseerde ideeën voor ontwerpen en tekeningen. Met ontwerpen (ook stapsgewijs getoond) voor bijvoorbeeld: bloemen, bladeren, dieren, sprookjeswezens, mensen, sierletters en meer. Een boek vol ideeën en handreikingen om zelf creatief bezig te zijn.

(hardcover, 144p, met vele afb. in kleur) (VAN 24,95 VOOR 9.90)

Kirigami
Kirigami
Snij- en vouwkunst met papier

Ho Hu Ann · alles van deze auteur 

€ 7.90

Kirigami is een Japanse papierknipkunst: met knippen en vouwen (of snijden) maak je prachtige kleine, kunstzinnige objecten, bijvoorbeeld pop-up kaarten, tafeldecoraties of kerstversieringen.

Het boek geeft een beschrijving van de techniek van het snijden en vouwen en toont vervolgens, stap-voor-stap, 40 voorbeelden, met tekeningen en vouwschema's, van verschillende moeilijkheidsgraad.

(paperback, 159p)

VAN 17,99 VOOR 7,90

Beelden maken
Beelden maken
Van klei, gips, hout en steen

Karin Hessenberg · alles van deze auteur 

€ 9.90

Een zeer bruikbare gids bij het maken van beelden in diverse materialen. Met vele duidelijke foto's, instructietekeningen en praktische aanwijzingen voor het gebruik van materialen en het toepassen van technieken.

(groot formaat, hardcover, 128p) Van 22,50 voor 9,90

Hutten bouwen
Hutten bouwen
Schuilplaatsen forten tenten

Jo Schofield & Fiona Danks · alles van deze auteur 

€ 7.90

Droom jij over hutten en bouw je ze graag? Als dat zo is, dan is dit een boek voor jou. Hutten bouwen gaat over eropuit trekken, je verbeelding gebruiken, creatief zijn, de natuur verkennen en over het maken van toverachtige schuilplaatsen om uren in door te brengen.

(gebonden in softcover, 144 pagina's en veel kleurenillustraties) VAN 16.95 VOOR 7.90

 « 123 »