menu
 winkelmandje 

Boekenagenda

Voordrachten, cursussen, exposities en andere activiteiten van en over antroposofische auteurs en kunstenaars.

41 berichten in deze agenda

 « 123 » 

Egypte · vanaf zondag 28 april
Reis naar SEKEM

Van 28 april t/m 8 mei 2024 organiseren de vriendenkring weer een studiereis om het prachtige SEKEM-initiatief te leren kennen.

SEKEM is een inspirerend voorbeeld van duurzame ontwikkeling voor de wereld, waarin de “economy of love” toegepast wordt: 10% van de bedrijfsopbrengst wordt besteed aan sociale en culturele ontwikkeling.

In 1977 startte deze ontwikkelingsgemeenschap 60 km ten noordoosten van Cairo. Nu ligt daar een bloeiend biodynamisch landbouwbedrijf omringd door scholen, bedrijven, een medisch centrum en met een universiteit voor duurzame ontwikkeling in Caïro.

Tijdens deze elfdaagse studiereis zul je uitgebreid kennis kunnen maken met alle aspecten van de landbouw en het onderwijs, het werk met kinderen met een beperking en de bedrijven op de ‘oude’ farm bij Belbeis en op de nieuwe farm in Wahaat. Ook brengen we een bezoek aan de Heliopolis Universiteit voor Duurzame Ontwikkeling in Cairo. wonen een euritmiedemonstratie bij en bezoeken de natuurhistorische verzameling van de SEKEM-school.

Bovendien staat er een uitstap gepland naar het piramidecomplex van Sakkara met indrukwekkende tempels en de beroemde trappiramide van Djoser en naar het Egyptische museum in het centrum van Cairo.

De voertaal is Engels en Duits. Meld je aan via de link onderaan.

zondag 28 april

woensdag 8 mei

SEKEM
Bongert, Egypte

06 2518 2676

Culemborg · woensdag 1 mei
Maak je eigen kleurstemming

Unieke cursus o. l. v. Waldar Weerman

Lijkt het je bijzonder om zelf een kleurstemming te maken, compleet met handgegutste omlijsting? Op woensdag 1 mei start Waldar Weerman de tweede schildercursus in de Coöperatie van Makers in Culemborg waarin op zeven avonden gewerkt wordt aan het maken van een eigen schilderij (laatste les: 12 juni)

De houten omlijsting en het schilderpaneel maak ik vooraf passend en op maat. Je gaat zelf aan de slag met de glaceertechniek en leer ik hoe je sfeervol kunt sluieren en hoe je je eigen kleurmengsels kunt maken. Ondertussen guts je in de houtwerkplaats zelf je eigen lijst en bevestigen we in de laatste les jouw eigen paneel in jouw eigen omlijsting.

Er is plaats voor maximaal 10 mensen en bij voldoende aanmeldingen kan er ook op een andere weekdag een groep worden opgestart. De kosten zijn € 350,— incl. alle materialen, gereedschapgebruik en koffie/thee.

Ook is het mogelijk om deze cursus op locatie aan te bieden en dan bijvoorbeeld twee volle dagen aan het werk te gaan. Er komt ook een deel theorie, techniekuitleg en kleurenleer voorbij.

Voor vragen of aanmeldingen kun je een e-mail sturen.

woensdag 1 mei 19:30-21:30 uur

Coöperatie van makers
Beesdseweg 1, Culemborg

Amsterdam · zondag 5 mei
Kierkegaard over Vrijheid

5 mei, bij ons Bevrijdingsdag, is tevens de geboortedag van de Deense filosoof Søren Kierkegaard (1813-1855). Deze denker onderscheidt drie stadia op de levensweg van een mens: het esthetische, het ethische en het religieuze.

Filosoof en auteur Désanne van Brederode zal bij zijn 111de geboortedag vertellen over de vele manieren waarop het begrip Vrijheid in de drie stadia kan worden opgevat.

zondag 5 mei 12:00-13:00 uur

De Christengemeenschap Andrieskerk
A.J. Ernststraat 869, Amsterdam

06 3560 9944

Amsterdam · donderdag 9 mei
Spoorzoeken tussen hemel en aarde

Kunstbeschouwing door Ernst Terpstra

Na de mensenwijdingsdienst op Hemelvaartsdag gaat Ernst Terpstra (geestelijke) aan de hand van een kunstwerk met ons op zoek hoe en waar we de in de wereld levende Christus kunnen vinden.

donderdag 9 mei 11:15-12:15 uur

De Christengemeenschap Andrieskerk
A.J. Ernststraat 869, Amsterdam

06 3560 9944

Den Haag · vanaf donderdag 9 mei
The Creative Power of Colour

Internationale kunstconferentie, bedoeld voor kunstenaars, therapeuten en eenieder die geïnteresseerd is in kleuren en hun werking op de mens.

Kleur is een element dat zowel de natuur als de cultuur en de kunsten omspant en aan al deze gebieden karakter verleent. In de natuur verschijnen licht, kleur en duisternis als ‘oerfenomenen’ in hun meest zuivere vorm. In de kunsten en therapieën kunnen wij ze toepassen om daarmee bepaalde werkingen op de drieledige mens te bereiken.

Volgens Rudolf Steiner is kleur ‘de ziel van de natuur en van het hele universum en hebben wij deel aan deze ziel wanneer wij de kleuren meebeleven’.

Tijdens de conferentie zal dit kleur beleven en kleur geven centraal staan in de waarnemingsoefeningen, kunstzinnige oefeningen en inleidingen over verschillende aspecten van kleuren. Wij zullen het licht, de kleuren en de duisternis onderzoeken in hun verschijningsvormen in de natuur, in de kunsten, hun werking in therapieën en als brug naar spirituele ervaringen.

De voertalen tijdens de conferentie zullen Engels en Duits zijn. Voor wie daar behoefte aan heeft, is er de mogelijkheid van simultaanvertaling.

Voor meer informatie:

Pieter van der Ree: pvanderree@ziggo.nl of 06-46616625

Wil Uitgeest: wiluitgeest@gmail.com of: 06-33093076

donderdag 9 mei 15:00 uur

zondag 12 mei 12:30 uur

Elisabeth Vreedehuis
Riouwstraat 1, Den Haag

06 3309 3076

uitgebreide informatie...

Breda · vanaf vrijdag 10 mei
Gentechnologie bij mensen

Workshop door Diederick Sprangers.

Vrijdagavond 10 mei en zaterdag 11 mei

Hoe werkt gentherapie? Wat hebben COVID-vaccins met gentechnologie te maken? Hoe staat het met het modificeren van embryo's? Kunnen met stamcellen embryo's gemaakt worden? Kunnen mensen gekloond worden? Heeft het COVID-virus met gentechnologie te maken?

De workshop belicht deze onderwerpen vanuit de natuurwetenschap en vanuit de antroposofie.

Kosten: € 25,— (richtbedrag) per persoon

Informatie en aanmelding via e-mail.

vrijdag 10 mei 19:00 uur

zaterdag 11 mei 16:00 uur

Rudolf Steiner School
Minckelersstraat 27, Breda

06 1270 5701

uitgebreide informatie...

Zeist · maandag 13 mei
Schrijven voor Motief

Wil je in Motief, het ledenblad van de antroposofische vereniging in Nederland een onderwerp bespreken dat jou na aan het hart ligt?

Op 13 mei organiseren we een schrijversmiddag. Wil je (nog) beter leren schrijven over antroposofische onderwerpen? Vraag je je af hoe je een verslag van een bijeenkomst levendig maakt of hoe je een interview aanpakt? Dan is deze werkmiddag iets voor jou.

We bespreken met elkaar wat de succes-ingrediënten zijn, aan de hand van door de deelnemers uitverkoren artikelen uit Motief-edities. Redacteur Luc Ambagts geeft commentaar en tips. Daarna werkt hij met ons samen aan een of meer teksten van deelnemers.

Programma

14.00u. welkom, kort voorstellingsrondje;

14.15u. succesartikelen: wat maakt je enthousiast? Met aansluitend reflectie door Luc;

15.30u. pauze;

15.45u. werken aan een of meer teksten van deelnemers;

17.00u. afronding.

Kosten: vrijwillige bijdrage naar vermogen.

Je kunt je tot 6 mei 2024 aanmelden via deveiligeveste@proton.me met vermelding van 'Schrijversmiddag Motief'. Deelnemers krijgen vooraf bericht over de werkwijze en de te bespreken teksten.

Dit is een initiatief van Arno Kaat / De veilige veste – Spreek ook jij.

maandag 13 mei 14:00-17:00 uur

Motief
Boslaan 15, Zeist

033 455 8604

Rotterdam · maandag 13 mei
Over taal

Op deze openbare avond van AViN* Rotterdam, aan de vooravond van Pinksteren, staat taal in het middelpunt van de belangstelling. Onze gastspreker op deze avond is Marieke Cooiman.

‘De menselijke taal is een groot goed, een bron van menselijkheid. Tevens is taal het geheimzinnige instrument van menselijke verbindingen waardoor wij elkaar kunnen begrijpen en van elkaar kunnen leren. Ook kan taal scheiden, kunnen mensen leugens verspreiden en kan taal aanzetten tot onbegrip en haat.

De rijkdom die in taal verscholen zit, vraagt aandacht en ruimte, ook in het onderwijs. In taal is leven: taal verandert, woorden worden geboren en sterven. In taal zitten de plastische en muzische elementen die voelbaar en beleefbaar zijn.

In taal zijn geestelijke wezens werkzaam en via taal kunnen we het geestelijke in de mensheid verzorgen. Het is van belang dat kinderen eerbied voor taal ontwikkelen. In het boek: Algemene Menskunde, geeft Steiner hiertoe aanwijzingen voor leraren.

Ook in zijn boek: Geisteswissenschaftliche Sprachbetrachtungen gaat hij in op de levende stroom in de taal.

In mijn lezing wil ik putten uit deze twee belangrijke werken. Daarnaast maak ik het onderwerp beleefbaar via verschillende oefeningen.’ Marieke Cooiman

Marieke Cooiman is docent Nederlands op het Rudolf Steiner College in Rotterdam. Zij is tevens coördinator van de sectie cultuurwetenschap en letteren van de antroposofische vereniging. In die functie geeft zij samen met Frits Burger Taalwerkplaatsen voor belangstellenden en leraren van de vrijeschool.

*AViN= Antroposofische vereniging in Nederland

maandag 13 mei 19:45-21:30 uur

Rudolf Steiner College
Tamboerstraat 9, Rotterdam

06 1771 4110

Rotterdam · dinsdag 14 mei
Zorg voor warmte rond je kindje

Workshop o.l.v. Maria Bom

Warmtezorg, hoe doe je dat? Hoe weet je als ouder of het niet te warm of juist toch nog te koud is? Wat doet warmte voor gezondheid. Als je zwanger bent, in de kraamtijd en daarna?

In de workshop komt de kleding en de stoffen voor je baby aan bod en oefenen we praktisch met het helmmutsje en de Magische Benendoek. Ook wordt getoond hoe je kunt verschonen zonder huilen Allemaal responsieve verzorging vanuit kennis.

Maria Bom (oprichter Stichting Natuurlijke Geboortezorg) vertelt hoe en waarom je kunt zorgen voor gepaste warmte en omhulling. Zij biedt deze avond veel ruimte voor inbreng en vragen van deelnemers.

Zij neemt allerlei toonmaterialen en poppen mee zodat je kunt voelen en oefenen.

dinsdag 14 mei 19:30-21:00 uur

Therapeuticum Helianth
Blondeelstraat 15, Rotterdam

06 2814 4196

uitgebreide informatie...

Driebergen · woensdag 15 mei
Werken aan menselijke maat in het meningencircus

Symposium naar aanleiding van 50 jaar Dynamische Oordeelsvorming®

Op 15 mei 2024 is het precies 50 jaar geleden dat Lex Bos zijn proefschrift verdedigde ‘Oordeelsvorming in groepen, polariteit en ritme als sleutel tot ontwikkeling van sociale organismen’. Denken in zij en wij, naar denken in dat de ander geen menselijke eigenschappen meer bezit. Deze stap naar ontmenselijking was juist het motief voor Lex Bos om het onderzoek te doen waar zijn proefschrift het resultaat van was. Helaas is dit 50 jaar later nog steeds of zelfs nog meer aan de orde van de dag.

Dit werk van Lex Bos is tot op de dag van vandaag de basis onder al onze activiteiten met Dynamische Oordeelsvorming. Daarom willen we hierbij stilstaan, verdieping zoeken en met elkaar vieren!

De middag zal in het teken staan van de dagelijkse zoektocht in deze tijd naar de menselijke maat. Waar gaat het mij nu echt om? en dan ook aan de ander kunnen vragen: Waar gaat het jou nu echt om? Het goede gesprek vraagt om aandacht, interesse en de wil en bereidheid om elkaar te verstaan.

Na de opening en een eerste introductie in het thema door Ron Henkes is het mogelijk je in een kleinere werkgroep intensief bezig te houden met dit thema.

woensdag 15 mei 13:30-17:00 uur

Antropia
Hoofdstraat 8, Driebergen

uitgebreide informatie...

Leiden · vrijdag 17 mei
Pinksteren: het feest van individu en gemeenschap

Bijeenkomst met John Hogervorst

Een vrij en bezield mens zijn; elk ander mens kunnen verstaan; samen deel zijn van een groter geheel – dat zijn elementen van het feest dat Pinksteren heet. Je zou denken, kijkend naar de tijd en omstandigheden waarin wij leven, dat Pinksteren een hoogst actuele betekenis heeft. Maar: kunnen we vrije en bezielde mensen zijn; kunnen we elkaar wezenlijk verstaan; vormen we samen een groter geheel?

Tijdens deze bijeenkomst verbindt John Hogervorst de betekenis van het ‘oer-Pinksterfeest’ met de actualiteit van vandaag en zoeken we de spirituele dimensie die in de verbinding van individu en gemeenschap kan leven.

Kosten: € 25,00 (incl. btw)

vrijdag 17 mei 13:30-16:30 uur

De Zonneboom
De Laat de Kanterstraat 5, Leiden

071 512 3137

Winsum · zaterdag 18 mei
Kernklanken in de grondsteen

Een Pinksterbijeenkomst met Vincent de Vries en Ivar Römer.

"Op zoek naar essenties en klanken in de grondsteenspreuk. En wat hebben deze klanken te vertellen aan de natuurwezens?"

Honderd jaar geleden gaf Rudolf Steiner een waardevolle spreuk die gaat over de mens en zijn relatie tot de kosmos. De spreuk vertelt hoe we zijn ingebed in de natuur, de schepping; hoe we verbonden zijn met onze omgeving, het jaarverloop, andere mensen; en hoe we door eigen waarnemen en denken vrije wezens worden die in liefde kunnen handelen voor de toekomst. Deze spreuk verhaalt ook van hogere wezens. Van engelwezens die in verbinding staan met de mens, en van elementenwezens die zich achter het vuur, water, lucht en aarde verbergen en die we kennen uit de wereld van de sprookjes.

Kernklanken

Hoe gebruiken we klanken in muziek en taal? We lezen, spreken, schrijven, zingen. Taal is opgebouwd uit klanken: klinkers en medeklinkers. In de antroposofie kun je vinden dat we niet alleen zelf spreken, maar dat we ook door klanken zijn gevormd! Uit de klanken van het wereldwoord, de kosmos. Zo beslaat het alfabet de hele mens. Van Alfa tot Omega. Zaterdag 18 mei is de dag voor Pinksteren. Op de eerste Pinksterochtend spraken de apostelen een universele taal, kernachtig en krachtig, die voor elke aanwezige met het hart te begrijpen was. Ook muziek en euritmie zijn een universele taal. In de euritmie wordt de essentie van een klank door beweging zichtbaar en ervaarbaar gemaakt. Er zijn zeven klinkers die overeenkomen met de planeten en twaalf medeklinkers die voortkomen uit de scheppende krachten van de dierenriem. Elke klank heeft een eigen essentie, kwaliteit en werking. Op deze dag gaan we ons middels spraak en beweging verdiepen in een aantal van deze klanken, om zo de grondsteenspreuk dichter bij te brengen en tegelijkertijd onszelf te verkwikken.

Binnen en buiten

Overdag werken we binnen en in het verloop van de dag gaan we naar buiten en bieden onze ervaringen van de dag de natuur(wezens) aan. We kunnen dan aftasten wat dit voor hen betekent. Wordt het opgenomen? Hoe wordt het opgenomen? Wat ervaren we eraan?De bijeenkomst wordt geleid door Vincent de Vries met een inleiding van Ivar Römer. Vincent is ervaren in 'wat klanken van muziek en spraak kunnen doen voor de mens en de natuur-wezens'. Hij geeft daar geregeld workshops over in het land. Voor deze dag strekt enige bekendheid met de grondsteenspreuk en de antroposofie tot aanbeveling, maar nieuwsgierig en onbevangen instappen kan ook!

Praktisch:

Aanvang: 10.45 uur. Drie blokken van ca. 1,5 uur met pauzes. Graag eigen lunchpakketje meenemen, koffie en thee is aanwezig.

Plaats: Winsum. De precieze locatie wordt nader bekend gemaakt, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Bijdrage: € 40,— (reductie in overleg)

Opgave: Graag voor 8 mei

zaterdag 18 mei 10:30-16:30 uur

Novalis atelier
Schoolstraat 24, Winsum

06 5334 0235

uitgebreide informatie...

Haarlem · zaterdag 25 mei
Dag van de Fenomenologie 2024

De 4e Dag van de Fenomenologie vindt plaats in Haarlem, op tuinderij Vrij Waterland en het Rudolf Steinercollege.

Het overkoepelende thema is: fenomenologie en ontwikkeling. We vatten het begrip 'ontwikkeling' ruim op. Het betreft enerzijds de pedagogische betekenis van fenomenologie in schoolverband in allerlei vakken.

Anderzijds gaan we in op de rol van fenomenologie in de individuele ontwikkeling van mensen.

Het uitvoerige programma vindt u onder 'uigebreide info'.

zaterdag 25 mei 10:00-17:00 uur

Tuinderij Vrij Waterland en Rudolf Steinercollege
Engelandlaan 2, Haarlem

uitgebreide informatie...

Zutphen · zaterdag 25 mei
Faust-cyclus

Voordrachtencyclus door Joan Botman

Met Nederlands als voertaal, waarbij Faust I en Faust II worden doorgenomen om een bescheiden deel van deze onvoorstelbaar grote schat op te delven.

Het motief van de voordrachtencyclus is Faust in onszelf. We zijn zelf Faust. Ik ben Faust! Een van de belangrijke vragen in de lezingen is: welke relatie had Faust met de geestelijke wereld? De voertaal is Nederlands. De lezing wordt omlijst door muziek, liederen en veel beeldmateriaal. Eventuele Duitse teksten worden vergezeld met Nederlandse vertaling. De wereld van Faust is onze eigen wereld!

Inloop: 13.30 uur

Start lezing: 14.00 uur

Eindtijd: rond 17.00 uur

Bijdrage: € 15,00 per lezing. Graag contant bij de deur betalen. Reductie is mogelijk in overleg.

Alle 9 lezingen kunnen voor € 115,00 worden bezocht.

Aanmelden via Jac Net met een e-mail.

Data van de Faust-cyclus:

30 september

28 oktober

16 december

27 januari

24 februari

23 maart

20 april

25 mei

22 juni

zaterdag 25 mei 14:00-17:00 uur

Enkidoe
Oudewand 13, Zutphen

Apeldoorn · zondag 26 mei
De eigenlijke opdracht van Rudolf Steiner: Inzicht in karma en reïncarnatie

Symposium van Stichting De Heraut, met Hans Stolp en Wilma de Vries-Mulder

Programma

09.30 uur Deur open

10.30 uur Zaal open

11.00 uur Welkom - Aansteken van de kaars

11.10 uur Lezing Hans Stolp: Karl Julius Schröer en Rudolf Steiner

12.00 uur Pauze

12.30 uur Lezing Hans Stolp: Oude en jonge zielen, Platonici en Aristotelici

13.15 uur Lunchpauze

14.15 uur Lezing Wilma de Vries - Mulder: De opdracht die Rudolf Steiner ons meegeeft

15.00 uur Pauze

15.30 uur Lezing Hans Stolp: Sinds de Kerstconferentie staat het hart centraal

16.20 uur Afsluiting van de dag - Doven van de kaars

16.30 uur Einde van het programma

zondag 26 mei 11:00-16:30 uur

Congrescentrum Orpheus Apeldoorn
Churchillplein 1, Apeldoorn

0412 644 856

uitgebreide informatie...

Zutphen · dinsdag 28 mei
Vanaf beide oevers

Maandelijkse bijeenkomst, begeleid door Heleen de Weger

‘Bouw bruggen in jezelf naar het land van de doden,
de doden bouwen samen met jullie aan de opbouw van de aarde.
Wandel bewust samen met de doden, hand in hand,
opdat de hele wereld vergeestelijkt wordt.’

~ Manfred Kyber

Zeker in de huidige tijd kun je de urgentie voelen om je bewustzijnstoestand zó te ontwikkelen dat de gestorvenen met wie we verbonden zijn, ons daardoor kunnen bereiken, ons te hulp kunnen komen. Zij en wij leven immers, nog steeds, in een gemeenschappelijke wereld. Ook al kennen we het gebied waarin zij zich nu bewegen en gedragen nauwelijks nog.

Deze urgentie en het werk van Gerhard Reisch leidden tot het initiatief voor deze bijeenkomsten.

Tijdens zijn veelbewogen leven (1899 – 1975) ging de schilder Gerhard Reisch (https://gerhardreisch.com/de) een intensieve geestelijke weg waarvan hij de inzichten weergaf in schilderingen en korte teksten. Zo ontstond ook het zogeheten Dodenboek.

We willen met elkaar aan de hand van dit boek een brug bouwen naar - de wereld van - de levenden ‘aan de andere kant’.

Met deze bijeenkomsten willen we onze gevoeligheid voor hun ‘aanwezigheid’ in ons dagelijkse leven vergroten, het besef van onze wederzijdse verbondenheid versterken en daarmee bewuster een ‘schaal’ vormen voor wat zij ons willen aanreiken.

Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten staat telkens één afbeelding plus de bijbehorende tekst centraal. Bij iedere bijeenkomst nodigen we vooraf in stilte dierbare gestorvenen uit om bij ons ‘werk’ aanwezig te zijn, voordat we ons op de afbeelding richten.

Volgens een eenvoudige methodiek zullen vervolgens momenten van stille beschouwing worden afgewisseld met mondelinge uitwisseling over het waargenomene.

Zo openen we ons niet alleen voor de schildering vóór ons, maar ook voor de aanwezigheid van de ‘gestorvenen’ in en om ons, en voor elkaar. Deze gezamenlijke gerichtheid draagt er wezenlijk toe bij dat voor een ieder ‘het geheel meer is dan de som der delen’.

Waardoor ‘verbinding’ groeit…

'Voorkennis' is niet nodig, de bereidheid om onbevangen waar te nemen wel!

In verband met de grootte van de ruimte en de gewenste groepsgrootte is opgave noodzakelijk.

Dat kan via het e-mailicoontje (zonder pijltje!) onder dit bericht.

Kosten: € 5,00 per keer.

Data en tijd: in principe iedere derde dinsdag van de maand - zie deze agenda - van 10.30 tot 12.00 uur.

dinsdag 28 mei 10:30-12:00 uur

Badhuisweg 27, Zutphen

06 1783 3194

uitgebreide informatie...

Havelte · vrijdag 31 mei
Inspiratie-ochtend van probleem naar verbinding

Wie drukt er op jouw rode knop?

Over wie breek jij vaak jouw hoofd?

Wie verrast jou elke dag?

Vanuit een unieke methode gaan we aan de slag met praktijkvoorbeelden om anders naar probleemgedrag te kijken. We kijken door onze wimpers om al snel daarna haarscherp te zien: zó kan het ook!

Je traint de vaardigheid van het omdenken: het probleem wordt juist een positief aanknopingspunt om beter bij de ander aan te kunnen sluiten. We kijken nieuwsgierig naar wat het gedrag wil zeggen, hoe kunnen we contact krijgen met de intrinsieke motivaitie. Het 'probleemgedrag' wordt positief gereedschap. Zo onstaat er meer verbinding, plezier en ontspanninging.

Voor wie: Iedereen

Prijs: € 30,—, inclusief lunch op een prachtige plek

Hierna kan je je opgeven voor een training van 9 dagdelen

"Dit is een verrasende methode. De aandacht wordt gericht op het gedrag en niet op gedachtes, gevoelens en oorzaken. Zo kom je sneller tot de kern."

vrijdag 31 mei 09:30-13:00 uur

Maminka
Veendijk 22a, Havelte

Den Haag · zaterdag 1 juni
Wezen en werking van muziek

Symposium waarin de boekpresentatie van de Nederlandse vertaling: “Muziek en Elektronica” (Franz Halberschmidt) bij uitgeverij Nearchus.

Van harte welkom op zaterdag 1 juni 2024 voor een feestelijk en inhoudelijk programma in het Elisabeth Vreedehuis Den Haag, met voordrachten door Arie Bos, Jacques Meulman en Marianne de Nooij en muziek van oa. Brahms voor piano, viool en cello door Andrew Wise, Marijn Mijnders en Yke Viersen.

Voor aanmelden en informatie zie onderstaand linkje.

zaterdag 1 juni 09:30-15:30 uur

Elisabeth Vreedehuis
Riouwstraat 1, Den Haag

06 4317 7760

 « 123 » 

 

AntroVista

voeg uw bericht toe aan de gezamenlijke agenda…