menu
 winkelmandje 

Natuurwezens

Antroposofie

15 boeken op deze pagina
 sortering
Karlik
Karlik
Ontmoetingen met een natuurwezen

Ursula Burkhard · alles van deze auteur 

€ 16.00

De schrijfster werd blind geboren en ontwikkelde misschien mede daarom een ontvankelijkheid voor de niet-fysieke wereld. In dit boekje beschrijft zij haar ontmoetingen met Karlik, een natuurwezen, met wie zij gedurende langere tijd een bijzondere band had. De zorgvuldige en heldere manier waarop de schrijfster hierover schrijft, laat de lezer de essentie van een dergelijke verbinding ervaren.

(hardcover, genaaid, 67p)

De Heer der elementen
De Heer der elementen
Verkenningen in het grensgebied tussen natuur en christendom

Bastiaan Baan · alles van deze auteur 

€ 24.95    ‹  geen verzendkosten!   

In dit boek onderzoekt de auteur de samenhang tussen natuur en christendom, waarbij ook stromingen als de School van Chartres, de alchemie en het Ierse christendom aan bod komen. Over materie, elementenwezens, natuurrampen, kunst en techniek en meer.

(paperback, 208p)

Leven met Persephone
Leven met Persephone
En de toekomst van de plantenwereld

Edith Lammerts van Bueren · alles van deze auteur 

€ 30.00    ‹  geen verzendkosten!   

De schrijfster houdt zich al sinds lang bezig met duurzame (BD) landbouw, de veredeling van zaad en gezonde voeding. Zij was o.m. verbonden aan het Louis Bolk Instituut en aan de Universiteit Wageningen. Door een bijzonder voorval, enkele jaren geleden, kwam zij op het spoor van de Griekse godin Persephone en haar betekenis voor de levende wereld van de planten. In dit boek wordt het spoor van Persephone gevolgd en komt haar verhouding met de natuurwezens, de preparaten uit de BD-Landbouw en de toekomst van de plantenwereld aan bod.

(hardcover, 195p, met afb. in kleur)

Elementairwezens
Elementairwezens
Op geesteswetenschappelijke grondslag - Dialogen

Mieke Mosmuller · alles van deze auteur 

€ 24.90    ‹  geen verzendkosten!   

In de vorm van dialogen beschrijft de auteur een bewustzijnsweg die voert van weerstand en een niet-kennen tot een groeiend kennen, begrijpen en ervaren van elementairwezens.

(paperback met flappen, 179p)

In gesprek met de aarde
In gesprek met de aarde
Een innerlijke ervaringsweg

Karsten Massei · alles van deze auteur 

€ 20.00    ‹  geen verzendkosten!   

'Dit boek wil een kleine gids zijn voor mensen die voelen dat ze diep met de aarde verbonden zijn en die het vermoeden hebben dat hun ziel en de ziel van de aarde op een bijzondere manier met elkaar samenhangen.’

'Het gaat er niet zozeer om wat je vanuit de kracht van het kennende bewustzijn doet. Het gaat om het hoe, om de harteliefde van een ontmoeting.'

Paperback, 140 p.

De Onzichtbaren
De Onzichtbaren

Marijke Smith · alles van deze auteur 

€ 17.50

- Een sprookje voor volwassenen over de genezing van de wereld -

Een verhaal over de wereld van de 'onzichtbaren', elementenwezens die een inmisbare rol spelen in de wereld van de natuur - maar die door de huidige beschaving in nood gebracht zijn en de hulp en bewuste verbinding van de mens nodig hebben.

(paperback, 135p)

Innerlijk gesprek met een Corona wezen
Innerlijk gesprek met een Corona wezen
Een imaginatieve reis naar heling

Ivar Römer · alles van deze auteur 

€ 5.00

Een opmerkelijke uitgave: de schrijver kampte in het voorjaar met een coronabesmetting, terwijl tegelijkertijd de hele wereld in de greep van de angst voor dit virus was. Na enkele weken kwam hij ertoe om in gesprek te gaan met het corona wezen - een gesprek dat zich in de dagen rond Pasen afspeelde. Deze uitgave bevat een poëtische weergave van dit gesprek en een uitgebreid voorwoord waarin de schrijver zijn ervaringen en werkwijze toelicht.

(paperback, 75p) Van € 11,00 voor € 5,00

De school van de elementenwezens
De school van de elementenwezens

Karsten Massei · alles van deze auteur 

€ 22.50    ‹  geen verzendkosten!   

Vanuit zijn eigen verbinding met de elementenwezens, beschrijft de auteur hier het leven van en het leven met de elementenwezens. Daarbij gaat het ook over de vraag hoe de mens zich met de elementenwezens kan verbinden en wat dat zou kunnen betekenen voor het verzorgen van de aarde.

Paperback met flappen, met afb. in kleur en zw, 136 pagina's

Levenskrachten - vormkrachten
Levenskrachten - vormkrachten
Methodische uitgangspunten voor het onderzoeken van dat wat leeft

Dorian Schmidt · alles van deze auteur 

€ 26.00    ‹  geen verzendkosten!   

De auteur is o.m. bekend vanwege de vele workshops die hij geeft op het gebied van de levens- en vormkrachten. In dit boek gaat het om het leren kennen van die vormkrachten; het leren onderzoeken van deze krachten en het toegang leren krijgen tot de wereld van de vormkrachten.

(Paperback, 212p.)

Red de elementenwezens
Red de elementenwezens

Thomas Mayer · alles van deze auteur 

€ 16.50

Een informatief, open én bezielend verhaal over de ervaringen die de schrijver opdeed met ’elementenwezens’. Op een heel directe en onopgesmukte manier vertelt hij over zijn ontmoetingen met elementenwezens, met het oefenen om met hen in gesprek te gaan en met de vragen die zij aan de mens hebben. Zij smachten ernaar om door de mens gezien te worden om samen te werken aan de toekomst van de aarde.

(paperback, 166 pagina’s)

Natuurwezens
Natuurwezens

Hans Stolp · alles van deze auteur 

€ 4.75

Natuurwezens, dat zijn de onzichtbare werkers aan de natuur, verbonden met de elementen aarde, water, vuur en lucht. Hun werkzaamheid is voor mens en aarde van wezenlijk belang. In de laatste decennia zijn er steeds meer mensen die zich met natuurwezens kunnen verbinden. Dat is des te belangrijker omdat zich, zoals Rudolf Steiner al voorspelde, een nieuwe groep natuurwezens vormt die zich met Christus verbonden heeft.

(ABC Wegwijzer 15, brochure, 24 pagina’s, in kleur geïllustreerd)

Achtergronden van de olieramp
Achtergronden van de olieramp
Gesprekken met natuurwezens

€ 6.00

Al een aantal jaar zijn Verena Staël von Holstein en Wolfgang Weirauch in gesprek met verschillende natuurwezens. Deze gesprekken hebben in Duitsland en andere landen al tot tientallen publicaties geleid. In deze uitgave spreken verschillende natuurwezens zich uit over de achtergronden van de enorme olieramp die zich in 2010 in de Golf van Mexico voltrok. Daarmee doen ze ook een appel aan de mens om tot een nieuw inzicht te komen in en een nieuwe verhouding te scheppen tot de aarde en al wat op aarde leeft.

(paperback, 108 pagina’s) VAN 14,00 VOOR 6,00

Wij bestaan!
Wij bestaan!
Ervaringen met de etherwereld

Christine Beusch · alles van deze auteur 

€ 9.00

De schrijfster beschrijft haar ervaringen met verschillende elementenwezens op verschillende plaatsen. De elementenwezens helpen de mens in zijn zorg voor de natuur - maar hebben op hun beurt heel concreet de hulp van de mens nodig

Met een voorwoord van Christine Gruwez.

(paperback, 133 pagina

Natuurwezens
Natuurwezens
De wereld van vuurwezens, elfen, nimfen en gnomen

Rudolf Steiner · alles van deze auteur 

€ 23.50    ‹  geen verzendkosten!   

Steiner beschrijft hier natuur- of elementenwezens - heel concreet over hoe ze zijn en wat ze doen - en tilt daarmee de sluier van de uiterlijke wereld een stukje op, zodat er kennis genomen kan worden van deze wereld van levende, met bewustzijn begiftigde wezens. Zowel geschikt voor een eerste kennismaking met deze wereld, als voor een diepgaande studie ervan. (220 pagina’s)

Een zomer met het kleine volkje
Een zomer met het kleine volkje

Tanis Helliwell · alles van deze auteur 

€ 22.95    ‹  geen verzendkosten!   

Ontmoetingen en gesprekken met ’het kleine volkje’: kabouters en andere natuurwezens. Helliwell geeft betrekkelijk concrete mogelijkheden waarop mensen met dergelijke wezens zouden kunnen samenwerken en wie dat met geduld en bewustzijn probeert zal mogelijk zijn eigen ervaringen kunnen 'proeven'. (205 pagina’s)