menu
 winkelmandje 

Afgeprijsde boeken - algemeen

uitverkoop

281 boeken, 197-224 getoond op pagina 8/10
 sortering

 « 12345678910 » 

Opa en Sammie
Opa en Sammie

Amy Hest en Helen Oxenbury · alles van deze auteur 

€ 6.90

Thomas schrijft zijn opa een brief: hij moet komen logeren om kennis te maken met Sammie, het hondje van Thomas. Opa schrijft een brief terug: hij wil wel komen - maar of hij vriendjes met Sammie kan worden, dat weet hij niet, hij heeft nog nooit een hondje als vriend gehad.

Een heerlijk prentenboek voor peuters en kleuters.

(Gebonden, 32 pagina’s)

Van 13,95 voor 6,90

De laatste medicijnmannen
De laatste medicijnmannen

Benedict Allen · alles van deze auteur 

€ 9.90

Het fascinerende verhaal van het bezoek van de auteur aan vier volken waarin ’de medicijnman’ (of sjamaan) nog zijn centrale rol speelt. Hij beschrijft hun tradities en rituelen, vertelt hun mythische verhalen en geeft een beeld van de oude wijsheid die bij deze traditionele volken nog voorkomt.

Paperback, met foto’s in kleur, 240 pagina’s

VAN 19,90 VOOR 9,90

Franciscus
Franciscus
De weg van eenvoud

Hein Stufkens · alles van deze auteur 

€ 6.00

Dit boek verscheen eerder onder de titel Het zevenvoudig pad van Franciscus van Assisi en gaat over het leven van de heilige Franciscus, zijn preken tot de vogels, het zonnelied, de stichting van de franciscaner orde en zijn heiligverklaring. In een inleiding legt de schrijver een verband met de huidige paus.

(paperback, 175 pagina’s) VAN 14,99 VOOR 6,00

De leeuwenvrouw
De leeuwenvrouw
Het mysterie van de witte leeuwen

Linda Tucker · alles van deze auteur 

€ 9.90

Na een levensgevaarlijk treffen met een troep leeuwen, raakt de schrijfster gefascineerd door dit machtige dier. Ze komt in contact met een ´leeuwensjamaan´ en volgt, door heel Afrika, het spoor van de mythische witte leeuw.

Dit boek is het verhaal van deze tocht die het leven van de schrijfster voorgoed verandert en waarin ze een wereld vol magie en oeroude wijsheid ontdekt.

(paperback, 383 pagina´s, met afb. in kleur) van 29,95 voor 9,90

Zoogdieren van Europa
Zoogdieren van Europa
Alle belangrijke soorten

Klaus Richarz · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een zeer bruikbare natuurgids met Europese zoogdieren. Handzaam formaat, in plastic hoes, om zó mee te nemen tijdens een tocht door de natuur. Door middel van kleurcodes bovenaan de pagina is het makkelijk zoeken in zes hoofdgroepen, met 315 kleurenfoto’s, 190 tekeningen en 146 kaarten.

(paperback, genaaid, 190 pagina’s) Van 16,95 voor 7,90

De wilde stad
De wilde stad
Ontdek wat je allemaal buiten kunt doen

Jo Schofield · alles van deze auteur 

€ 7.90

Ook als je in de stad woont, hoef je je niet te vervelen. Dit boek laat je zien dat je buiten veel plezier kunt hebben met de wilde plekken bij jou in de buurt. Je gaat op jacht naar wilde dieren, je observeert wilde schepselen, je maakt wilde kunst, je speelt wilde buitenspelletjes en beleeft spannende buitenavonturen. In elke stad ligt een wilde, verrassende wereld van planten en dieren altijd om de hoek van de straat te wachten om door jou ontdekt te worden. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen openhouden en weten waar je moet kijken. - Daarbij helpt dit boek!

(softcover, genaaid, 128 pagina’s) Met activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. VAN 16.95 voor 7.90

Moord in de middeleeuwen
Moord in de middeleeuwen

Bies van Ede · alles van deze auteur 

€ 6.90

Niels en Fleur zijn samen met hun ouders op vakantie in Frankrijk als meteen de eerste nacht een storm over de camping raast. Bij een grote, ontwortelde boom ontdekt Niels in een oude zak een schat. Ze laten er een archeoloog naar kijken die constateert dat de schat uit de middeleeuwen stamt. Het kasteel vlak naast de camping blijkt een grote rol te spelen bij het ontraadselen van de geheimen van de schat. Vanaf ca. 9 jaar.

(gebonden uitgave, 96 pagina’s) VAN 12,50 VOOR 6,90

Onze laatste jaren van vreugde & verdriet
Onze laatste jaren van vreugde & verdriet
Mindful omgaan met alzheimer

Olivia Ames Hoblitzelle · alles van deze auteur 

€ 7.90

Hoe ga je er mee om als je (partner) Alzheimer krijgt? Dit boek geeft daar een eerlijk en integer beeld van: de schrijfster beschrijft de zes laatste levensjaren met haar partner die Alzheimer kreeg. Deze jaren van vallen en opstaan, geholpen door een spirituele levenshouding, worden onverhuld maar ook troostrijk beschreven.

(paperback, 302 pagina’s) Van 22,50 voor 7,90

Adriaan
Adriaan
Een kist voor Stippie

Janneke van der Pal · alles van deze auteur 

€ 5.00

Dit prentenboek vertelt het verhaal van Adriaans afscheid van zijn hond Stippie, die gestorven is. Samen met zijn vader koopt hij een kist om Stippie te begraven, samen met een vriendje maakt hij een graf voor Stippie.

(prentenboek, 28 pagina’s) Kleuterleeftijd

Midden in de winternacht
Midden in de winternacht
De mooiste sinterklaas- en kerstliedjes

An Debaene · alles van deze auteur 

€ 7.90

29 bekende Sinterklaas- en Kerstliedjes: het boek bevat de teksten, de muziek (gitaarakkoorden) en illustraties, op de bijbehorende CD zijn alle liedjes gezongen.

(paperback, 71 pagina’s)

VAN 19,95 VOOR 7,90

Het Lied Van De Liefde
Het Lied Van De Liefde

Anselm Grün · alles van deze auteur 

€ 7.90

Liefde is er in verschillende soorten. Dit boek begint met een beschrijving van drie vormen van liefde (eros, filia en agape) en kijkt vervolgens naar passages uit het oude en nieuwe testament die nader worden toegelicht vanuit psychologie, filosofie en huwelijkscounseling.

(gebonden uitgave, 162 pagina’s)

Van 14,90 voor 7,90

Spiritualiteit werkt in de dertigersdip
Spiritualiteit werkt in de dertigersdip

Evelyn Prinsen · alles van deze auteur 

€ 5.00

Zo rond een leeftijd van 30 kan het gebeuren dat je je afvraagt of je nog op het goede spoor zit: ben je bezig met waar het jou om gaat?

In dit inspirerende boekje wordt de zogenaamde ’dertigersdip’ vanuit een spiritueel perspectief benaderd zodat je in de vele keuzes die er te maken zijn niet vanuit een uiterlijk maar vanuit een innerlijk standpunt opereert.

(paperback, geïllustreerd) 96 pagina’s

Optimisme voor beginners
Optimisme voor beginners

Birgit Kaltenthaler · alles van deze auteur 

€ 7.90

Wie met optimisme, vertrouwen en innerlijk plezier in het leven staat, kan veel aan en blijkt, volgens onderzoek, gezonder te zijn en ouder te worden. Dit boek geeft vele concrete tips en inzichten bij heel veel alledaagse situaties: vanaf het opstaan, het omgaan met geldzaken, sporten of het ouder worden.

(paperback, 110 pagina’s)

VAN 14,50 VOOR 7,90

Koken met kleurenergie
Koken met kleurenergie
De helende kracht van voedsel

Anneke Coopman · alles van deze auteur 

€ 7.90

Kleuren hebben hun invloed op de mens. Vanuit die grondgedachte ging de schrijfster op zoek naar de ’kleurkwaliteit’ van voedsel en ontwikkelde een systeem om die kwaliteit in kaart te brengen. Aan de hand van een persoonlijke test kun je in dit boek nazoeken aan welke ’voedingskleuren’ jij behoefte hebt en vervolgens vind je in dit boek een aantal basisrecepten en tips.

(paperback, 208 pagina’s, met afb. in kleur) Van 19,90 voor 7,90

Spookjes
Spookjes

Elenio Pico · alles van deze auteur 

€ 5.00

Een origineel prentenboek over spookjes die dansen in de nacht. Als ze in de mond van de maan vliegen gebeurt er iets bijzonders: de mond van de maan is niet de mond van de maan maar... de mond van een blauw spookje.

Een spel van donker en licht.

(Gebonden, 38 pagina’s, vanaf 5 jaar, van 12,95 voor 5,00

De vijf rovers
De vijf rovers

Wolfgang Slawski · alles van deze auteur 

€ 5.00

Een vrolijk verhaal over vijf rovers die in een stil bos aan de kost moeten zien te komen. De enige die ze kunnen overvallen is de boer die iedere week door het bos moet. De boer krijgt daar genoeg van en klaagt zijn nood bij zijn poes. Maar hoe zou een poes voor een oplossing kunnen zorgen?

(prentenboek, 28 pagina’s) Leeftijd: 4 jaar en ouder

Beelden liegen niet
Beelden liegen niet

Henk Visch · alles van deze auteur 

€ 7.90

Nieuw en met bewustzijn kijken naar de wereld om je heen, dat wordt in dit Kinder Kunstboek over beelden in de openbare ruimte aangemoedigd. Kunstenaar Henk Visch bespreekt allerlei beelden, modern én uit een ver verleden, en vertelt op een directe en persoonlijke manier over wat hem raakte bij het zien van dit beeld.

(gebonden, met vele kleurenfoto’s, 32 pagina’s) Leeftijd: ca 11 jaar en ouder

VAN 13,95 VOOR 7,90

Lekker koken voor een gezond hart
Lekker koken voor een gezond hart

Dawn Stock · alles van deze auteur 

€ 6.00

Een veelzijdige verzameling van smakelijke, niet al te ingewikkelde recepten (ontbijt/brunch, soepen & lichte maaltijden, vis, vlees & gevogelte, vegetarisch en nagerechten & gebak met extra informatie over toepassingen van specifieke ingrediënten, informatie over voedingswaarde, vetten en eiwit en algemene leefregels met het oog op de gezondheid van het hart.

(gebonden, groot formaat, 96 pagina’s, met kleurenfoto’s)

Morrison krijgt een zusje
Morrison krijgt een zusje

Sjoerd Kuyper · alles van deze auteur 

€ 5.00

Morrison is vijf jaar en hoort van mama en papa dat er een baby komt. Daar is hij niet blij mee, vooral niet omdat hij denkt dat hij zijn kamer kwijt raakt en weg moet. Morrison doet van alles om het naderend onheil te voorkomen maar het lukt allemaal niet. Wat moet hij doen als z’n kleine zusje geboren is?

(gebonden, met ZW foto’s uit de film, 110 pagina’s)

Bloemenkinderen
Bloemenkinderen
Voor altijd vrienden

Cicely Mary Barker · alles van deze auteur 

€ 7.90

Prachtig groot formaat prentenboek, met daarin verschillende verrassingen (in envelopjes, verstopt achter enkele illustraties). Met allerlei wetenswaardigheden over elfen en hun leven, hun vriendschap en hun bezigheden.

(gebonden, 24 pagina’s) Vanaf ca 7 jaar

Van 21,50 voor 7,90

Knutselen met groen
Knutselen met groen
9789058773852

Beatrijs Hansma · alles van deze auteur 

€ 5.00

Eerst buiten materiaal verzamelen en daarna samen knutselen met wat er gevonden is. Dit boek bevat een aantal werkstukken om samen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar te maken, seizoenskransen, rupsen, egels, een clowntje of een snoeppot voor vogels.

Met foto’s, patronen, verduidelijkende tekeningen in kleur en zwartwit.

(gebonden uitgave, 72 pagina’s

Ongrijpbaar is de Ganges
Ongrijpbaar is de Ganges
Wedergeboorte van de Boeddha

Jataka · alles van deze auteur 

€ 9.90

Een bijzondere verzameling van vroeg-boeddhistische vehalen, meest dierenfabels, waarvan wordt aangenomen dat ze door de Boeddha werden verteld aan zijn leerlingen. Het zijn verhalen waarin de weg van de Boeddha naar volmaktheid wordt beschreven. Met een samenvatting van de kern van het boeddhisme.

(verzorgde gebonden uitgave, 271p)

Van € 29,95 voor € 9,90

Mijn grote vriend beer
Mijn grote vriend beer

Suzanne McGinnes · alles van deze auteur 

€ 5.00

Bram houdt van beren en in dit grote prentenboek vertelt hij wat hij allemaal met zijn grote vriend Beer doet: samen naar de sterren kijken, grapjes maken, verstoppertje spelen of samen brood met pindakaas en honing eten.

Een verhaal over vriendschap.

Met originele illustraties en korte tekst. Kleuterleeftijd.

(gebonden, 26 pagina’s) Van 14,95 voor 5,00

Kinderknutsels
Kinderknutsels

Lydia Vooijs · alles van deze auteur 

€ 7.90

Meer dan 60 werkstukken om samen met kinderen te maken, van poppenkastpoppen en dobbelmannetjes tot een verjaardagskalender of een trekpop. De werkstukken zijn ingedeeld naar techniek (papiermaché, boetseren, knippen & plakken, figuurzagen en meer) en zijn geschikt voor kinderen in het basisonderwijs. Met vele illustraties, patronen, werktekeningen e.d.

(paperback, 80 pagina’s) Van 14,50 voor 7.90

Prins Glimlach
Prins Glimlach

John A. Rowe · alles van deze auteur 

€ 5.00

In het land van koning Somberman... wordt nooit gelachen, de dieren weten gewoon niet meer hoe dat moet. Zelfs een glimlachje wordt er niet gezien. Totdat er op een dag een prinsje geboren wordt. Die brengt alles en iedereen in verwarring: prins Glimlach.

(prentenboek, gebonden, 30 pagina’s) Leeftijd: 5 jaar

Iedereen eet mee!
Iedereen eet mee!
Recepten zonder noten, soja, koemelk en ei

Erik Molenschot (e.a.) · alles van deze auteur 

€ 7.90

Dit vrolijke en kleurrijke boek bevat 62 recepten die geschikt zijn voor kinderen met voedselallergie of - intolerantie voor noten, soja, ei of koemelk. Bestaande gerechten zijn aangepast of nieuwe, smakelijke recepten zijn samengesteld zodat het om gerechten die die iedereen mag én lekker vindt.

(gebonden, 126 pagina’s, met vele kleurenfoto’s) Van 18,50 voor 7,90

Elfen schilderen
Elfen schilderen
Ontdek de geheimen van de elfen teken- en schilderkunst

Amandine Labarre · alles van deze auteur 

€ 9.90

Elfen schilderen? Daarvoor biedt dit boek alles wat er nodig is: vele voorbeelden die in stappen worden uitgewerkt: van de eerste schets naar het geschilderde eindresultaat. Met een inleiding over de verschillende technieken en te gebruiken materialen (o.a. aquarel, inkt en acrylverf) en vele ideeën en voorbeelden, ook voor kostuums, decor, motieven en meer.

(Gebonden, groot formaat, in kleur geïllustreerd) Van 24,95 voor 9,90

Waar zijn Joko's vriendjes?
Waar zijn Joko's vriendjes?

Ruth Brown · alles van deze auteur 

€ 6.90

Een origineel prentenboek over Joko, het aapje, en zijn vriendjes. Joko komt al zijn vriendjes tegen maar daar moet hij wel heel goed voor zoeken!

Een heerlijk prentenboek voor jonge kleuters, samen zoeken!

Van 13,95 voor 5,00

 « 12345678910 »