menu
 winkelmandje 

ABC Actueel

Nieuws en aanbiedingen

De Nieuwe Zeven

De allernieuwste bij ABC Boekenservice

Vogelvlucht naar het paradijs
Vogelvlucht naar het paradijs
De mystieke kracht van het vogelrijk

Joyce van Dobben en Jane Toerien · alles van deze auteur 

€ 12.50

In dit vervolg op de succesvolle set Vogelkaarten, waarvan ook een Engelse, Duitse en Franse editie verscheen, geeft Jane Toerien ons opnieuw een inkijk in het vogelrijk. Vogels hebben ons immers nog veel meer te bieden dan enkel een mooie aanblik en fraai gezang. Deze nieuwe set laat de mystieke, transformerende kwaliteit van vogels zien.

Paperback, 236 pagina´s. Van 32,95 voor 12,50

Sternen- und Planetenkalender 2021
Sternen- und Planetenkalender 2021
Venus und Merkur – Gemeinsamkeiten und Unterschiede

Liesbeth Bisterbosch · alles van deze auteur 

€ 22.00    ‹  geen verzendkosten!   

De sterren- en planeten kalender wordt alleen in het Duits uitgegeven. Dat maakt voor sterren en planeten niets uit - de beperkte hoeveelheid tekst is dus in het Duits.

Aan gene zijde van geboorte en dood
Aan gene zijde van geboorte en dood

Rudolf Steiner · alles van deze auteur 

€ 12.50

In deze voordracht spreekt Rudolf Steiner, voor een gehoor dat niet bekend was met de antroposofie, over de belevenissen van de ziel na het sterven. De terugblik op het voorgaande leven; het beleven van onvervulde of onafgemaakte 'zaken'; het verlangen naar een volgende ontwikkelingsstap in een volgend leven; het zoeken naar een ouderpaar voor dat leven.

(paperback, 53p)

Menskunde, pedagogie en kultuur
Menskunde, pedagogie en kultuur
De Arnhemse voordrachten

Rudolf Steiner · alles van deze auteur 

€ 32.00    ‹  geen verzendkosten!   

Deze uitgave bevat 10 voordrachten die Rudolf Steiner in 1924 in Arnhem hield en waarin hij over een veelheid aan pedagogische en menskundige thema's spreekt - met levendigheid en in een directe en enthousiasmerende toon. Veel van wat hij aanraakte werd verduidelijkt in voorbeelden uit het dagelijks leven of de praktijk van de Waldorfschule in Stuttgart.

(hardcover, 310p)

Waarden in het onderwijs
Waarden in het onderwijs
Ondersteuning van een lesontwerp

Hans Passenier · alles van deze auteur 

€ 17.95

In het onderwijs wordt het kind gestimuleerd een zelfstandig individu te worden; zich sociaal tot anderen te verhouden; zijn vaardigheden tot ontwikkeling te brengen. In deze uitgave, bedoeld voor wie met kinderen werkt, wordt beschreven hoe deze drie domeinen in het vrijeschoolonderwijs geïntegreerd kunnen worden; hoe denken, voelen en willen worden aangesproken en hoe dat in een les kan worden meegenomen.

(paperback, 121p)

Mijn veren bewaarboekje
Mijn veren bewaarboekje

Jaap Langenberg · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een aparte uitgave: in een kartonnen omslag bevinden zich twee boekjes met harde kaft: een om veren op te plakken en hun kenmerken te beschrijven, en een boekje met nadere informatie over vogels en meer.

Vanaf 8 jaar

Van 15,99 voor 7,90

De tovervinger
De tovervinger

Roald Dahl · alles van deze auteur 

€ 9.50

Een echt ’Dahl-verhaal’ waarin de wereld weer op zijn kop wordt gezet. Dankzij de tovervinger van het buurmeisje veranderen meneer Kreitjes en zijn zonen in eenden - en dat terwijl ze zelf zo graag op eenden jagen. Nu merken ze eens hoe dat is: eend te zijn...

Met tekeningen van Quentin Blake.

(paperback, 62 pagina’s). Leeftijd: vanaf 8 jaar.