menu
 winkelmandje 

ABC Actueel

Nieuws en aanbiedingen

De Nieuwe Zeven

De allernieuwste bij ABC Boekenservice

Vegan verleiding
Vegan verleiding
Simpele & plantaardige recepten voor iedereen

Jolijn Pelgrum · alles van deze auteur 

€ 12.50

Een mooie verzameling van niet al te bewerkelijke vegan recepten, voor ontbijt, lunch, avondmaaltijd en ook smoothies, toetjes en snacks. Ook met tips voor lichaamsverzorging.

Vlot geschreven en enthousiasmerend van toon.

Hardcover, genaaid, 168p) In kleur geïllustreerd.

Van 24,99 voor 12,50

Vogeldeterminatie
Vogeldeterminatie

Keith Vinicombe · alles van deze auteur 

€ 15.00

Waar het boek wel op ingaat, zijn soorten die sterk op elkaar lijken. Denk aan wilde zwaan en kleine zwaan, glanskop en matkop en de verschillende meeuwen- en roofvogelsoorten. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan verschillen tussen zomer- en winterkleed of juveniel en volwassen kleed. De uitgebreide verklarende teksten gaan gedetailleerd in op verschillen in verenkleed, snavel, roep en zang, en valkuilen bij de determinatie. daarbij wordt wel een zekere kennis van deze aspecten veronderstelt. Duidelijke illustraties ondersteunen de tekst.

(paperback, genaaid, 394p., met register en afb. in kleur) Van 32,50 voor 15,00

Zo krijg je een rendabele kleine tuinderij
Zo krijg je een rendabele kleine tuinderij

Jean-Martin Fortier · alles van deze auteur 

€ 29.95    ‹  geen verzendkosten!   

Dit is een compleet en zeer praktisch handboek voor professionele biologische tuinders. Alle aspecten komen daarbij aan bod, zoals: de juiste plek; grondbewerking en mechanisatie; bemesten; voorzaaien; buiten zaaien; onkruid; ziekten en plagen; oogsten en bewaren; seizoensverlenging; teeltplannen en een beschrijving van een aantal voorbeeldbedrijven.

(paperback, 254p, geïllustreerd)

Behandeling met Viscum of Maretak
Behandeling met Viscum of Maretak
Aanvullende therapie voor kankerpatiënten

Casper Post Uiterweer · alles van deze auteur 

€ 3.00

Deze brochure is bedoeld om patiënten, hun naasten en hun behandelaars te informeren over de mogelijkheid om een behandeling met Viscum of Maretak te ondergaan naast alle andere behandelingen die worden aangeraden. Deze behandeling, die voortkomt uit de antroposofische geneeskunst, zal de gezondmakende krachten in het lichaam ondersteunen en kan samen met andere noodzakelijke behandelingen worden toegepast.

(brochure, 35p, met afb. in kleur)

Wonderen van ontwikkeling
Wonderen van ontwikkeling

Jan Diek van Mansvelt · alles van deze auteur 

€ 19.95

De mens is deel van de natuur: van alles dat ons op Aarde omringt. De krachten die in de natuur tot uiting komen, zijn ook krachten die in de mens werken. Zoals we met de natuur omgaan, zo gaan we feitelijk ook met onszelf om.

Vanuit verwondering de natuur waarnemend, beschrijft de auteur hoe zich in de plant metamorfoses voordoen: omvormingen van het bestaande naar een nieuwe fase - en toont vervolgens hoe wij zelf ook tot omvormen en nieuwe ontwikkelingsstappen kunnen komen.

(hardcover, genaaid, met vele afb. in kleur, 120p)

Was ik maar...
Was ik maar...

Mies van Hout · alles van deze auteur 

€ 14.95

Het kindje zou graag een vlinder willen zijn, "dan kon ik overal naartoe vliegen". De vlinder zou graag... een wandelende tak zijn, "dan zou ik minder opvallen". En de wandelende tak...

Alle dieren zouden wat anders willen zijn - maar zijn zelf toch ook heel bijzonder.

Een vrolijk en kleurrijk prentenboek. Kleuterleeftijd.

(hardcover, genaaid, 32p)

Er is er maar één
Er is er maar één

Toon Tellegen · alles van deze auteur 

€ 9.99

De egel, die verlangt naar alleen zijn, hoopt dat hij eenzaam is, eenzamer dan alle andere dieren, en de muis is in zijn gedachten degene die het meeste durft. De kikker hoeft er niet lang over te peinzen: hii kwaakt het allermooist van iedereen, al denken anderen daar anders over.

Een keuze uit de kostelijke dierenverhalen met verhalen over uniek zijn, je uitverkoren voelen en bewonderen. Voor alle leeftijden.

(hardcover, 96p)