menu
 winkelmandje 

ABC Actueel

Nieuws en aanbiedingen

De Nieuwe Zeven

De allernieuwste bij ABC Boekenservice

Geologica
Geologica

€ 35.00    ‹  geen verzendkosten!   

Een machtig boekwerk over de geologische ontwikkeling van de aarde, het klimaat en een aantal bijzondere planten en dieren.

Vertelt en laat zien hoe continenten, zeeën en oceanen zich door de tijd heen gevormd hebben en met aandacht voor bijzondere verschijnselen zoals vulkanen, bergketens, watervallen, ijswoestijnen, grotten, geisers enzovoort. Met honderden kaarten en kleurenfoto's.

Een bijzondere uitgave waarvan we slechts enkele exemplaren voorradig hebben en die niet meer na te bestellen is. Groot formaat, gebonden met stofomslag, 576p.

Elders aangeboden voor € 65,00 - bij ons voor € 35,00

Hoogsensitiviteit
Hoogsensitiviteit
Handicap of ontwikkelingsvoorsprong (Nr. 64)

Hans Lemmens · alles van deze auteur 

€ 3.00

Een handzame en waardevolle brochure over hoogsensitiviteit. De auteur publiceerde al meerdere boeken over dit thema, in deze brochure beschrijft hij wat hoogsensitiviteit is tegen de achtergrond van het antroposofisch mensbeeld. Hij beschrijft de verschillende vormen van hoogsensitiviteit, de problemen die ermee samen kunnen hangen maar ook de kansen die er zijn wanneer je creatief met hoogsensitiviteit omgaat.

(brochure, 39p)

Mani en zijn betekenis voor onze tijd
Mani en zijn betekenis voor onze tijd

Rudolf Steiner & John Hogervorst · alles van deze auteur 

€ 10.00

Deze uitgave bestaat uit de (enige) voordracht die Rudolf Steiner geheel wijdde aan het manicheïsme en die handelt over goed en kwaad, leven en vorm en de missie van Mani. In een begeleidend artikel beschrijft John Hogervorst de bijzondere en actuele betekenis van de boodschap van Mani die samenhangt met het vormen van een samenleving die het mogelijk maakt dat het ware christendom zich manifesteren kan en de mens, geplaatst tussen goed en kwaad en waarheid en leugen, zich ontwikkelt tot een vrij wezen.

(paperback, 60p.)

Begrijp je kind
Begrijp je kind
Vanzelfsprekend opvoeden door inzicht in ontwikkeling en gedrag

Ria Blom · alles van deze auteur 

€ 20.99    ‹  geen verzendkosten!   

Een nieuw en zeer bruikbaar boek over het opvoeden van kinderen tot 4 jaar, van de schrijfster van Regelmaat en inbakeren.

Het boek geeft een heldere uitleg over de ontwikkeling van het kleine kind, zó geschreven dat de opvoeder het gedrag van het kind beter leert te 'lezen'. Vraagstukken als ritme, gewoonten, verwennen en wennen worden behandeld - en vooral hecht de schrijfster nadruk aan 'vanzelfsprekendheid' in het opvoeden, dat een positieve basis geeft voor kind en opvoeders. In het boek komen heel veel herkenbare voorbeelden voor (uit de rijke ervaring van de schrijfster als verpleegkundige in het Kindertherapeuticum) met directe praktische raadgevingen.

(paperback, 207p)

Vasten
Vasten
De kunst van geven en loslaten

Olga Leever & Idelette Otten · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een veelzijdig boek over vasten. Het is geschreven vanuit een christelijke achtergrond. Een deel van het boek handelt over de spirituele betekenis van het vasten, waarbij ook wordt beschreven hoe het vasten in de verschillende grote godsdiensten zijn plek heeft. Daarnaast worden verschillende mensen aan het woord gelaten over hun ervaringen met het vasten. Met praktische aanwijzingen, recepten en verwijzingen naar verdere literatuur en websites.

(paperback met flappen, kleurenillustraties, 152p) Van 18,95 voor 7,90

Speelprentenboek
Speelprentenboek

Mariav van Eeden · alles van deze auteur 

€ 14.95

Een lekker dik prentenboek met in het eerste deel dubbele pagina's (steeds met illustraties van een andere Lemniscaat-illustrator) waarop van alles te zien, te zoeken en te puzzelen valt. In het tweede deel ideeën en tips voor allerlei leuke eenvoudige spelletjes. Een vrolijk boek waarin je heel lang kunt dwalen - en allerlei idee:en voor spelletjes vindt.

(hardcover, 80 pagina's) Kleuterleeftijd

De ark van Noach
De ark van Noach

Marianne Busser & Ron Schröder · alles van deze auteur 

€ 6.90

Het verhaald van Noach en de zondvloed: het bouwen van de ark, het aan boord nemen van de dieren en uiteindelijk weer voet aan land kunnen zetten. Het verhaal is in eenvoudige bewoordingen op rijm naverteld, voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

(prentenboek, 32p) Van 14,99 voor 6,90