menu
 winkelmandje 

Wie zijn wij? Waar komen we vandaan? Waar gaan we naartoe?

Hans Moolenburgh sr.

Wie zijn wij? Waar komen we vandaan? Waar gaan we naartoe? Dat zijn vragen die de mensheid altijd hebben beziggehouden.

In dit boek laat dr. Hans Moolenburgh sr. zien dat de huidige wetenschap het antwoord op deze vragen heeft gereduceerd tot: de wereld is uit louter toeval ontstaan en wij zijn ons brein - vrije wil is een illusie, eigen verantwoordelijkheid bestaat niet en voortplanting is ons enige nut. Het idee dat het leven zinloos is, leidt in deze tijden tot een gevoel van nutteloosheid en depressie en een zucht naar snelle bevrediging.

Genadeloos veegt dr. Moolenburgh de vloer aan met de evolutietheorie - waarvan mensen blijven vergeten dat het een theorie is, die nog nooit is hardgemaakt. Vervolgens legt hij aan de hand van de Bijbel en talloze studies uit hoe de structuur van de mens in elkaar zit. Dat de mens niet zijn brein is, maar zijn geest. In onze huidige cultuur hebben we juist die geestelijke dimensie verwaarloosd, met alle gevolgen van dien.

Maar er is hoop, we kunnen nog veranderen - en zelfs de vernietiging van de aarde die in gang is gezet terugdraaien, want de geest is sterker dan we ons kunnen voorstellen. Verander een gedachte en u verandert op slag de wereld.

info van de uitgever
[De Moolenburgh Bibliotheek, 2017]

Wie zijn wij? Waar komen we vandaan? Waar gaan we naartoe?

Hans Moolenburgh sr. · alles van deze auteur 

€ 19.99

ISBN 9789047707677