menu
 winkelmandje 

Wat je weten moet over kanker

Behandelingsmethoden, risico

Lynne McTaggart

Informatie stelt je in staat om keuzes te maken. Zowel bij het voorkomen als genezen van kanker is het van groot belang dat je weloverwogen beslissingen neemt. De effecten van een eventuele behandeling, of juist het nalaten daarvan, zijn vaak moeilijk te overzien. Ieder mens heeft kankercellen in zijn of haar lichaam en daarom dragen wij allemaal het risico met ons mee dat de een of andere vorm van kanker zich ook feitelijk in ons lichaam ontwikkelt. Of dit gebeurt is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het gaat daarbij niet alleen om uiterlijke oorzaken; ook zelf speel je hierbij een rol.

Dit boek wil antwoord geven op veel vragen over kanker. Het staat stil bij eventuele oorzaken en bij de mogelijkheden om de ziekte in een vroeg stadium op te sporen. Daarnaast geeft het boek een overzicht van mogelijke behandelingen, zowel de conventionele als de meest veelbelovende alternatieve methoden.

'Ik wil patiënten met kennis wapenen,' zegt McTaggart, 'zodat zij niet alleen afhankelijk zijn van het oordeel van een arts.' Met dit boek voegt zij de daad bij het woord.

(Lemniscaat, 2006)

[info van de uitgever]

Wat je weten moet over kanker

Behandelingsmethoden, risico

Lynne McTaggart · alles van deze auteur 

€ 6.90

ISBN 9789056372590