menu
 winkelmandje 

Waarom wij naar de aarde kwamen

Een voorleesboek voor kinderen van 10 tot 100 jaar

Hans Stolp

Waarom zijn wij mensen eigenlijk naar de aarde gekomen? En wat komen we hier doen? Waar komt de baby, die in mama's buik groeit, vandaan? Komen we van een andere wereld, een Lichtwereld? Wat gebeurt er met opa als hij sterft? Gaat hij weer terug naar de wereld waar wij vandaan komen? Wat zijn Engelen? Hebben wij een eigen Beschermengel? Vragen, vragen en nog eens vragen. In dit boek geeft Hans Stolp antwoorden, in eenvoudige taal. Hij schrijft over onze reis naar de aarde, onze Beschermengel en over de dood. En ook over de boodschap die wijze mannen en vrouwen hebben doorgegeven. Zij leren ons te luisteren naar de stille stem vanbinnen, die we allemaal hebben, jong en oud. De wijzen leren ons dat we de antwoorden op al onze vragen eigenlijk zelf al weten, al zijn we ze in onze tijd bijna vergeten.
WAAROM WIJ NAAR DE AARDE KWAMEN is bedoeld voor kinderen, kleine en grote, van tien tot honderd jaar.
info van de uitgever
[Ten Have, 7e druk 2008]


NBD|Biblion recensie
Waarom wij op aarde zijn wordt met hulp van de reïncarnatieleer uitvoerig uitgelegd. De mens wordt, begeleid door een persoonlijke engel, vanuit de lichtwereld naar de aarde gestuurd om te leren en te proberen het kleine vlammetje van de liefde helderder te laten schijnen. De mens is nogal hardleers dus er zijn vele levens te gaan voordat je licht volledig stralend schijnt en dan ben je in de hoogste sfeer van de lichtwereld en hoef je niet meer terug.
Vele volmaakte lichtmensen komen toch vrijwillig terug naar de aarde als meester zoals bijv. Mozes, Boeddha, Mohammed, Jezus (Christus). Zij krijgen volgelingen die de diverse meesters naleven en dat zijn dan stromingen of godsdiensten die genoemd zijn naar de meesters bijv. joden, mohammedanen, boeddhisten, christenen.
Schrijver zelf, die eerder boeken voor volwassenen schreef over o.a. engelen en reincarnatie, is als predikant en theoloog volgeling van Jezus en verklaart in de lijn van zijn opvatting de dood en opstanding van de volleerde meester. Deze spirituele kijk op de zin van het aardse leven wordt verteld op een voor kinderen begrijpelijke toon, vergezeld van mooie zwartwitte tekeningen. Vanaf ca. 11 jaar.

Waarom wij naar de aarde kwamen

Een voorleesboek voor kinderen van 10 tot 100 jaar

Hans Stolp · alles van deze auteur 

€ 17.50

ISBN 9789020212242