menu
 winkelmandje 

Van mist tot dageraad

Inkijkje in een rouwproces

Henk Kranenborg

Het boek beschrijft een buitengewoon indrukwekkend verhaal van een mens in rouw na het overlijden van zijn dierbare partner. De heldere beschrijving van de toch zeer emotionele ervaringen met daarbij de kunst om het toch leesbaar, in­voelbaar en 'behapbaar' te houden maken het tot dit indrukwekkende werk.

Door de verschillende situaties zo reëel mogelijk te omschrijven, ontstaat een van alle kanten belichte levenssituatie die een mens doormaakt of zou kunnen doormaken. Als lezer wordt je heel makkelijk meegenomen in deze levenssituatie. Ook al zijn de voorbeelden of de omschrijvingen niet altijd de jouwe als lezer, toch beleef je een zeer herkenbare rode draad die door ieders leven gaat in zo'n situatie. Sommige voorbeelden geven veel ver­driet, omdat ze zo herkenbaar zijn, andere geven veel kracht omdat het een zienswijze of oplossing biedt die je zelf nog niet zo had bekeken.

Kortom: Het is een zeer aanbevelingswaardig boek waar mensen die kort geleden een dierbare hebben verloren, of op andere wijze met rouw te maken krijgen, iets mee kunnen!

Info van de uitgever
[Vrije Opvoedkunst 2023]

Van mist tot dageraad

Inkijkje in een rouwproces

Henk Kranenborg · alles van deze auteur 

€ 16.50

ISBN 9789076156088