menu
 winkelmandje 

Vaccins, auto-immuniteit & kinderziekten

die van karakter veranderen

Thomas Cowan

In de tientallen jaren dat hij als huisarts werkzaam was heeft dr. Thomas Cowan waargenomen dat zijn pediatrische patiënten die niet waren ingeënt veel gezonder waren dan degenen die dat wel waren − en dat degenen die waren gevaccineerd aan een toenemend aantal chronische auto-immuunaandoeningen leden.

Terwijl hij zich herbezon op de opleiding die hij aan de medische faculteit had gekregen, begon dr. Cowan te onderzoeken wat immuniteit werkelijk was, bestudeerde hij de complexe geschiedenis van besmettelijke ziekte en verkende het opkomende bewijs dat bepaalde kinderziekten bescherming bieden tegen ziekte op latere leeftijd.

In zijn boeiende nieuwe boek plaatst dr. Cowan vraagtekens bij gangbare opvattingen over de celbiologie, verklaart de oorsprong van auto-immuniteit en biedt totaal nieuw inzicht in hoe vaccins ziektepatronen hebben veranderd. Door dit te doen confronteert hij niet alleen de reguliere medische wereld, maar biedt hij ook een hoopvolle weg voor het ongekende aantal mensen − zowel kinderen als volwassenen − die aan chronische ziekte lijden.

info van de uitgever
[Succesboeken, 2020]

Vaccins, auto-immuniteit & kinderziekten

die van karakter veranderen

Thomas Cowan · alles van deze auteur 

€ 23.50

ISBN 9789492665454