menu
 winkelmandje 

Uitstelgedrag

Waarom we lastige dingen voor ons uitschuiven en hoe we hiervan afkomen

Piers Steel

Waarom blijven we achter de buis zitten, terwijl we eigenlijk naar bed moeten? Waarom surfen we op internet in plaats van een deadline te halen? Waarom puilt de wasmand of het aanrecht altijd uit? Waarom begint een dieet altijd morgen? En dat allemaal terwijl we dondersgoed weten dat we er niet beter van worden. Professor Peers Steel, zelf een notoire uitsteller, doet al ruim tien jaar onderzoek naar uitstelgedrag. Met humor ontrafelt hij de mythes rond uitstelgedrag, bijvoorbeeld dat het aan iemands perfectionisme ligt. Hij geeft er onderbouwde, heldere verklaringen voor, die hoofdzakelijk met impulsiviteit te maken hebben. Het slechte nieuws van Steel is dat uitstelgedrag een diepgewortelde gewoonte is waar 95 procent van de bevolking aan leidt. Het goede nieuws is dat we er ook vanaf kunnen komen. Steel geeft hiervoor een rijk arsenaal aan effectief gebleken technieken.

  • Tackelt herkenbaar probleem waar 95% van de bevolking mee kampt.
  • Wetenschappelijk onderbouwd.
  • Geschreven door dé specialist op het gebied van uitstelgedrag.
  • Met een zelftest en boordevol tips.

Prof.dr. Peers Steel is hoogleraar de Haskayne School of Business van de Universiteit van Calgary, Canada. Hij 's werelds meest toonaangevende onderzoeker en spreker op het gebied van motivatie en uitstelgedrag.
Paperback, 256 pagina's.

[Uitgeverij Ten Have, juli 2014]
Info van de uitgever

Recensie

”Dit boek is echt een lifechanger. Ik heb zelf last van uitstelgedrag en het boek heeft me erop gewezen waardoor ik uitstelgedrag vertoon. Ik herkende de symptomen die werden beschreven en daardoor wilde ik er steeds meer over te weten te komen. Het boek heeft me de juiste tips gegeven. Ik ben veel gemotiveerder en ik weet nu hoe ik mijn motivatie in stand kan houden.
Stel het niet uit om het boek te kopen/lezen, want dit boek geeft je echt de mogelijk om een einde te maken aan je uitstelgedrag. Het lot ligt in je eigen handen.”

Pluspunten:
Toegankelijk, Compleet, Inspirerend

Uitstelgedrag

Waarom we lastige dingen voor ons uitschuiven en hoe we hiervan afkomen

Piers Steel · alles van deze auteur 

€ 22.99

ISBN 9025904033