menu
 winkelmandje 

Uit Hemelhoogten

De Engel-Hiërarchieën en de mens

Mieke Mosmüller

De politieke situatie in de wereld kan het individu een gevoel van grote onmacht geven. Individueel weten de mensen dat ze vrede en harmonie zoeken, maar in het grotere verband gebeuren onbegrijpelijke dingen.
In dit boekje met voordrachten en werkgroepen in Rotterdam (2016) wordt een antwoord op de vraag gezocht: Hoe richt je je tot de Engelen en hoe word je ze ook werkelijk gewaar? We kunnen leren beleven dat de mens niet alleen omringd is door de rijken van de natuur, maar dat hij zich ook bewust kan verenigen met de negen hemelse Hiërarchieën. Die kunnen door de mens heen wonderen verrichten - als we maar op de juiste manier weten te vragen.

Mieke Mosmuller (Amsterdam 1951) studeerde geneeskunde in Amsterdam en heeft meer dan dertig jaar ervaring als praktiserend arts. Sinds 1994 is zij naast haar beroep als arts schrijfster van romans en spiritueel - filosofische boeken. Zij schreef tweeënveertig boeken. Een deel van haar werk werd vertaald in het Duits, Engels, Deens en Frans. Met Toon Hermans schreef ze 'Gewoon God' (1998), een verslag van de gesprekken die ze van 1995 tot 1998 met hem voerde. Mieke Mosmuller geeft voordrachten en seminars in Nederland en andere Europese landen.

info van de uitgever
[Occident, 2017]

Uit Hemelhoogten

De Engel-Hiërarchieën en de mens

Mieke Mosmüller · alles van deze auteur 

€ 29.00

ISBN 9789075240436