menu
 winkelmandje 

Slot Sofenstein - Herfst (02)

Slot Sofenstein is het ambachtelijk gemaakte antwoord op alle snelle gooimaarweg-boekjes en hapsnap-filmpjes. Het allereerste sofische kindertijdschrift van Nederland. 'Ambachtelijk' klinkt misschien wat ouderwetsig belegen, maar voor ons betekent het dat we de tijd nemen om iets écht moois te maken.

In deze gehaaste tijd is dat bijna een statement, en zo voelt het ook wel een beetje. We werken met schrijvers, fotografen en illustratoren die hun vak verstaan. Hun liefde en kunde voor taal, beeld en tekeningen spat van elke pagina af. Dat vóel je. Dat voelt je kind.

Een tijdschrift voor dromers, doeners en denkers tussen de 4 en 12 jaar. Met liefde en aandacht gemaakt. Liefde voor elkaar en de wereld in al haar allemachtige diverse pracht. Voor de natuur en haar seizoenen.

De hofhouding van Slot Sofenstein is niet van de dikerbovenop-lesjes, we geloven in de kracht van verhalen en vertrouwen erop dat kinderen een aangeboren motivatie hebben om de wereld te verkennen. Nieuwsgierig en vol be- en verwondering over alles om hen heen.

Slot Sofenstein - Herfst (02)

€ 12.95

ISBN 9772773062011