menu
 winkelmandje 

Samen leven

Monique Wortelboer

We leven als mensheid in een tijd van veranderingen die door de crisis van onze levenswijze in gang worden gezet. Die levenswijze is gebaseerd op manipulatie van de werkelijkheid waardoor er valse invloeden binnensluipen zoals bijvoorbeeld synthetische materialen, goedkope arbeid, oneigenlijke belastingdruk, ondoelmatig bestuur en op alle gebieden vormen van verspilling. Deze valse invloeden corrumperen de werkelijke waarden en de onderlinge verhoudingen.
Door de technische ontwikkelingen is de crisis van de westerse levenswijze een wereldwijde crisis geworden. Bewustzijn over de verstorende werking op de natuur is algemeen aanwezig en er zijn veel initiatieven die werken in de richting van een meer levensvatbaar vervolg. Veel van wat door wil breken, wordt echter gefrustreerd door de bestaande structuren.
De nieuwe tijd zal veel meer vragen dan energiebesparing en duurzaamheid. Het is nodig dat mensen hun gedachten opnieuw ordenen en de ogen openen voor wat vanuit de barometers van de geestelijke bronnen gewild wordt.
info van de uitgever
[Uitgeverij Etherkracht, 2017]

Samen leven

Monique Wortelboer · alles van deze auteur 

€ 20.00

ISBN 9789082207149