menu
 winkelmandje 

Optimisme voor beginners

Birgit Kaltenthaler

Dit boek toont aan dat het helemaal niet moeilijk is om over te stappen op een optimistische levenshouding: we hoeven het alleen maar te willen! De auteurs geven voor alle aspecten van het leven praktische tips om optimisme te ontwikkelen: bij het opstaan, op het werk, bij het huishouden, het koken, de opvoeding van de kinderen, geldzorgen, het verkeer, onze gezondheid, ouder worden, enz. enz. Porbeer iedere dag één tip uit, en wordt met de dag relaxter, prettiger, vrolijker, gezonder, fitter, zelfverzekerder, succesvoller, energieker en vooral… gelukkiger!
Info van de uitgever
[Panta Rhei, 2011]

NBD Biblion bespreking
Het dagelijks leven eist veel van de mensen. Zeker als men zoveel mogelijk wil meepikken van de talloze mogelijkheden en technische hoogstandjes die in deze 21ste eeuw mogelijk zijn. Toch zijn er ook zaken die niet te voorspellen zijn of die niet vanzelfsprekend zijn. Gevolg is dat veel mensen gebukt gaan onder een behoorlijke portie stress.
De Oostenrijkse auteurs, beiden ervaren met mindfullness en mentale ontspanning, hebben in dit gemakkelijk leesbaar boek(je) heel wat tips verzameld om hiermee om te gaan die ook best bruikbaar zijn voor Nederlandstalige lezers. Het enige dat wordt verondersteld, is een andere bril op te zetten om naar de dingen des levens te kijken.

Optimisme voor beginners

Birgit Kaltenthaler · alles van deze auteur 

€ 5.00

ISBN 9789088400544