menu
 winkelmandje 

Oordeelsvorming

een weg naar innerlijke vrijheid

Lex Bos

Dynamische Oordeelsvorming is een praktisch instrument dat mensen in staat stelt tot een uitgebalanceerd en overwogen oordeel te komen. Het werken met Dynamische Oordeelsvorming blijkt daarnaast bij te dragen aan de kwaliteit van de interactie tussen de betrokkenen. Discussie wordt tot dialoog!

Sinds de auteur in 1974 het concept van Dynamische Oordeelsvorming introduceerde heeft het in grote en kleine samenwerkingsverbanden zijn waarde bewezen. In binnen- en buitenland wordt op basis van dit 'model' gewerkt, door o.a. organisatieadviseurs, trainers en mediators.

Dit boekje biedt een gedegen inleiding tot het concept van Dynamische Oordeelsvorming. Het proces begint met een vraag en gaat dan op zoek naar een antwoord. Niet zelden wordt daarbij ontdekt dat zich achter de startvraag een veel wezenlijkere vraag verbergt. Karakteristiek voor het proces van Dynamische Oordeelsvorming is dat het niet verloopt in voorgedachte fasen, maar zich voltrekt in een levendige interactie tussen de basiscomponenten die bij elke oordeelsvorming een rol spelen. Het is met name daardoor dat de discussie tot dialoog kan worden.

Het boekje bevat tevens beschrijvingen van enkele praktijktoepassingen.
info van de uitgever
[Nearchus CV, 2016 - 4e herziene druk]

Oordeelsvorming

een weg naar innerlijke vrijheid

Lex Bos · alles van deze auteur 

€ 12.00

ISBN 9789492326072