menu
 winkelmandje 

Ontmoet jezelf

Breng orde in je leven

Jaap van de Weg

In Ontmoet jezelf - Breng orde in je leven - is gestreefd naar een evenwicht tussen inzicht en praktische oefening. Het boek is opgebouwd uit drie delen:

In het eerste deel maken we kennis met de mens zoals hij of zij dagelijks functioneert, met veel aandacht voor aanleg, temperament en constitutie. Veel hindernissen komen hierbij ter sprake die je bij jezelf en bij anderen kunt tegenkomen.

In het tweede deel worden oefeningen beschreven die kunnen helpen om de innerlijke stuurkracht te vergroten, je leven op orde te brengen en je tegenwoordigheid van geest te versterken.

Het laatste deel biedt spirituele gezichtspunten, van waaruit de oefeningen nog een andere dimensie krijgen. Deze dimensie biedt ook aanknopingspunten om na te denken over reïncarnatie en karma.

Jaap van de Weg is arts voor psychosomatiek en ontwikkelingsvragen. Na 15 jaar als huisarts gewerkt te hebben was hij aan een nieuwe uitdaging toe. Die richtte zich op verdieping van vragen, bijvoorbeeld wat de verborgen uitdaging kan zijn van ziekten en crises. Dit leidde hem tot een studie over het thema van de moderne inwijdingsweg: de scholingsweg die je kunt gaan om inzicht te krijgen in de spirituele achtergronden van mens en wereld, dus ook van ziekte en andere hindernissen die het leven biedt.

Uitgeverij Christofoor, 2007

[info van de uitgever]

Ontmoet jezelf

Breng orde in je leven

Jaap van de Weg · alles van deze auteur 

€ 21.50

ISBN 9789060383902