menu
 winkelmandje 

Natuurlijk tuinieren - Gezond leven

Lucas Slager

Gezondheid is een belangrijke basis voor een goed en gelukkig leven. In onze westerse wereld is de aandacht bij voedselproducten vooral gericht op veel opbrengst, weinig kosten en een hoge verkoopprijs. Veel oogsten maar weinig zaaien. Daardoor eten we producten die zijn verbouwd op overbelaste grond, geteeld met veel kunstmest en behandeld met een overdosis bestrijdingsmiddelen. Deze wijze van voedselproductie heeft grote invloed op gezondheid en welzijn.
Gezonde en volwaardige voeding bepalen je gezondheid in grote mate: ''je bent wat je eet''. Daar kun je zelf aan werken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor biologische geteelde producten en door een deel van je voedsel zelf te verbouwen.

Dit boekje geeft heel beknopt eenvoudige, toepasbare en praktische adviezen en tips om zelf kleinschalig tuinbouwproducten te verbouwen, zonder gif en dierlijke mest. Dat kan iedereen. Een paar plantjes in de vensterbank, op het balkon, of op het platte dak, kan bij iedereen. Desnoods een paar tegels van trottoir of terras eruit, en je hebt al een tuin. Door zelf een deel van je voedsel te verbouwen en je energie en liefde erin te stoppen, neem je verantwoordelijkheid voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Eet bewust, leef bewust: het geeft veel energie en je bent veel gezonder!

info van de uitgever
[Frontier Publishing]

Natuurlijk tuinieren - Gezond leven

Lucas Slager · alles van deze auteur 

€ 9.00

ISBN 9789078070368