menu
 winkelmandje 

Natuurlijk afvallen

met westerse Ayurveda

Sharda Somer

'Natuurlijk afvallen met westerse Ayurveda' combineert Ayurveda, de oudste voedingsleer ter wereld, met westerse wetenschappelijke inzichten om gewicht te verliezen met een blijvend effect. Het is een werkboek dat je met één stap per week naar een gezonder eet- en leefpatroon brengt.

Voor elke week van het jaar zijn er enkele gemakkelijke opdrachten. Ze helpen je te genieten van je eten, geven structuur aan je eetgedrag in overeenstemming met de natuur en de seizoenen en sporen aan tot bewegen en bewustwording. Bovendien bevat het boek tal van heerlijke recepten die alle benodigde voedingsstoffen bevatten volgens de Ayurvedische richtlijnen.

Afvallen is een kwestie van geduld. Het gebeurt niet van de ene op de andere dag, hoeveel crashdiëten je ook volgt. Alles valt of staat met jouw bereidheid om actie te ondernemen. Weg met het calorieën tellen, maaltijden overslaan en eten wegen. Zelfs zoetigheid, patat en pizza blijven, weliswaar in mindere mate, op het menu.

Houd in gedachten dat juist mét voeding overgewicht kan worden bestreden. De 80/20-regel is hierbij een gemakkelijke houvast. Als je ervoor zorgt dat 80% van het voedsel dat je eet gezond is, dan kun je met een gerust hart 20% zoetigheid en hartige snacks eten! De praktijk: Leg je focus op wat je mág in plaats van op wat je níet mag!

info van de uitgever
[Panta Rhei, 2015]

Natuurlijk afvallen

met westerse Ayurveda

Sharda Somer · alles van deze auteur 

€ 7.90

ISBN 9789088401138