menu
 winkelmandje 

Meebewegen met kanker

van strijd naar overgave

Lucy Sarink

Meebewegen met kanker is het verhaal over twee eigenzinnige genezingsprocessen en een leven dat ingrijpend veranderde.
Helder en bewogen beschrijft Lucy Sarink hoe zij de stap maakte van verzet en strijd naar overgave en meebewegen – zowel tijdens als na kanker – en wat dit haar bracht. Ze neemt je mee op reis langs vijf grote ontdekkingen die haar genezingsweg met zich meebracht. Ook beschrijft ze de dwaalsporen die kunnen leiden tot zelfafwijzing, angst en vervreemding.
Dit boek staat je als een 'buddy' terzijde bij ziekte of andere veranderingsprocessen in het leven. Het helpt je bij het verlaten van gebaande paden en het ontdekken van een authentieke, gezondmakende leefstijl.
info van de uitgever
[Ankh Hermes, 2015]

NBD Biblion bespreking
De auteur leed eerder tot tweemaal toe aan borstkanker en is na haar genezing werkzaam als onder meer yogadocente en coach. Tijdens haar ziekte merkte ze dat er allerlei kanten zitten aan de omgang met kanker. Dit boek probeert de lezer dan ook mee te geven dat er verschillende wegen leiden naar innerlijke rust. Naast de emotionele en negatieve fysieke effecten die zo'n ziekte met zich meebrengt, zijn er ook diverse ontwikkelingen in je lichaam en geest die je opeens van het leven kunnen laten genieten. Het genieten staat centraal en overgave zorgt ervoor dat je kunt accepteren wat je overkomen is. Na de acceptatie ontstaat jouw nieuwe ik dat op een ontdekkingsreis gaat naar jouw verborgen eigenschappen en inzichten. De auteur hanteert een prettige schrijfstijl en laat aan de hand van haar eigen ervaringen alsmede praktische situaties zien dat het leven niet stopt bij zo'n schadelijke ziekte. De lezer krijgt vanuit een spirituele invalshoek instrumenten aangereikt en kan dit boek gebruiken als hulp om de ziekte de baas te zijn.

Meebewegen met kanker

van strijd naar overgave

Lucy Sarink · alles van deze auteur 

€ 20.00

ISBN 9789020212136