menu
 winkelmandje 

Meditatie

Arthur Zajonc

Meditatie en meditatieoefeningen brengen je naar een gebied waar de geest rust en evenwicht kan vinden als tegenwicht voor het hectische leven van alledag. Maar meditatie kan nog veel meer betekenen. Want wanneer je jezelf regelmatig traint in de verschillende meditatietechnieken kan dit uiteindelijk leiden tot het ervaren van een nieuw inzicht, een vorm van wijsheid die op geen andere manier verkregen kan worden.

Arthur Zajonc biedt in dit boek een overzicht van meditatietechnieken, waarbij hij praktische instructie afwisselt met begeleidende en inspirerende uitspraken, gedichten en ervaringen van grote leraren afkomstig uit de hele wereld, waaronder Rudolf Steiner, Rumi, Goethe, Rilke en verschillende wijsgeren uit Azië. De auteur ontwikkelde zijn visie op de betekenis en de toepassing van meditatie door samen te werken met honderden studenten en professoren van diverse universiteiten en met meditatiegroepen in de Verenigde Staten, Europa en Australië.

'Arthur Zajonc is een van onze beste gidswen in de nieuwe kunst vanh het oversteken van de bekrompen kloof tussen wetenschap, bewustzijn en sociale verandering. Dit prachtige boek omvat het beste dat wat hij geschreven heeft.'
Peter Senge

[Christofoor, 2010]

Meditatie

Arthur Zajonc · alles van deze auteur 

€ 20.50