menu
 winkelmandje 

Mama manual

Veel plezier van 0 tot 4

Pauline van Wijk

Wallen tot op je tenen, wortelprut in je haar en een peuter die de hele supermarkt bij elkaar krijst? Niet meer na het lezen van dit boek!
Het vertelt je alles wat je wilt weten over: jezelf als ouder, de verzorging en opvoeding van je kind (slapen, eten en drinken, spelen, de ontwikkeling) en wat je kunt doen als je kleine schat toch even niet zo lief blijkt te zijn. Praktisch en niet betuttelend!
Met handige schema's, bruikbare lijstjes én persoonlijke verhalen van andere vaders en moeders. Ook jouw kind kan snel leren doorslapen en alles leren eten! Voor alle (toekomstige) ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar.
Info van de uitgever
[Terra, 2e druk 2011]

NBD|Biblion recensie
Naslagwerk waarin je kunt lezen wat de meest voorkomende gebeurtenissen zijn tijdens de eerste vier jaar van het moederschap. De schrijfster geeft allerlei adviezen omtrent de verzorging en opvoeding van het kind en de problemen van de jonge moeder. Het boek bevat handige schema's en lijstjes; daarnaast zijn er persoonlijke verhalen van ouders. Het boek is heel kleurrijk en overzichtelijk ingedeeld. Voorin een inhoudsopgave met een duidelijke gebruiksaanwijzing; hierdoor wordt het heel eenvoudig de juiste informatie te verkrijgen. Achterin een lijst van boeken en nuttige links en een register. De schrijfster is klinisch psychologe. Ze werkte over de hele wereld in kindertehuizen en kinderdagverblijven en heeft jarenlang opvoedingsadvies gegeven aan (adoptie)ouders.

Mama manual

Veel plezier van 0 tot 4

Pauline van Wijk · alles van deze auteur 

€ 7.90

ISBN 9789089890320