menu
 winkelmandje 

Lynn 2.0

Anke Kranendonk

De drie Julia's renden ogenblikkelijk naar de schommels, Natas, Kim en Anneloes kregen als eersten hun tassen en liepen ermee naar het grote terras. Hanneke ging achter hen aan. Marjorie hielp de chauffeur met de etensspullen uitladen. Prem zat al in een boom, Joeri rende achter zijn leren bal aan, Kim gilde dat hij dat goed kon en ging de eetzaal in, Zoë knoopte een gezellige zakdoek om haar hoofd, Fenna sprong naar een tak en slingerde eraan totdat hij afbrak. En als je denkt dat het een losgeslagen zooitje was, die school van ons, dan was dat niet zo. We waren doodgewoon basisschool De Wijnrank op kamp. En in mijn schoenen zaten al wel honderd dennennaalden.

Lynn maakt zich klaar voor de spannendste gebeurtenis van het jaar: het schoolkamp van groep acht. Maar er gebeurt al zoveel in haar leven. Ze krijgt - o nee toch - opeens van die rare vlinders in haar buik als ze aan Joeri denkt. Haar bikini is haar opeens te klein. En tot overmaat van ramp groeien haar tanden recht uit haar bovenkaak.

Op kamp loopt alles uit de hand: het gekonkelfoes, het gekeet en het groepjesgedoe. Lynn weet niet goed wat ze met alle chaos aan moet. Ze wil gewoon Lynn zijn, maar dan nét iets leuker: Lynn 2.0!

info van de uitgever
[Lemniscaat, 2e druk 2015]

Lynn 2.0

Anke Kranendonk · alles van deze auteur 

€ 14.95

ISBN 9789047707059