menu
 winkelmandje 

Lyme

Natuurlijk genezen

Willem Jacobs

Heb je Lyme? Daar ben je mooi jarig mee. Als zo'n geniepig kruipertje zich eenmaal in je huid heeft vastgezet, kan dat zomaar je leven veranderen. Want een op de vier teken is besmet met Lyme. En als het tegen zit, wordt Lyme chronisch. Dan is het geen gewone infectie meer, maar een 'multisysteemziekte'.Wat kun je het beste doen na een tekenbeet en als die rode plek verschijnt? Wat is wijs en verstandig als antibiotica van de huisarts niet helpen?

Dit Ankertje zet op een rij waar het bij Lyme om gaat. Wat is het voor een ziekte, waarom krijg je het en hoe kom je er vanaf? Welke testen zijn (niet) goed? Wat zijn de voor- en nadelen van antibiotica? Hoe kun je Lyme natuurlijk behandelen? Wat zijn de onbekende achtergronden van Lyme en wat doet het met je als mens?
Info van de uitgever
[Ankh-Hermes, 2013]

NBD Biblion bespreking
De ziekte van Lyme is een infectieziekte waarmee een groeiend aantal mensen te maken heeft en waarop de reguliere gezondheidszorg geen adequaat antwoord heeft. Artsen weten er te weinig van, de gebruikte testen zijn niet betrouwbaar en er zijn weinig behandelmogelijkheden. De meeste patiënten met Lyme gaan dan ook vroeg of laat op zoek naar alternatieven.
De auteur heeft persoonlijk ervaring met Lyme, is maker van een informatiesite over Lyme en heeft 'De ziekte van Lyme : alternatieve therapieën'* van Wolf Dieter Storl vertaald. Dit boekje bevat veel informatie over deze grillige en onvoorspelbaar verlopende aandoening. Hulpzoekenden kunnen met de geboden informatie aan de slag om hun gezondheid terug te krijgen. Het biedt onder meer een actieplan dat laat zien dat een goede alternatieve behandeling uit meer doelen bestaat zoals het ontgiften en ontzuren van je lichaam, het bestrijden van de bacterie en het versterken van je immuunsysteem. Daarnaast worden alternatieve behandelwijzen uit de doeken gedaan waarvan de werking positief is gebleken.
Zeer informatief: bevat webadressen en eindnoten.

Lyme

Natuurlijk genezen

Willem Jacobs · alles van deze auteur 

€ 15.00

ISBN 9789020208412