menu
 winkelmandje 

Leren van je leven

Introductie in de biografiek

Kees Locher e.a.

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat heb ik gewild? Wat ga ik doen? Waar ga ik naartoe?
Leren van je leven gaat over het leven met vragen. Door je leven te bevragen, creëer je de mogelijkheid om voortdurend nieuwe ontdekkingen te doen over jezelf en je omgeving.
Dit boek is een introductie in de biografiek, een term die komt van biografie, de beschrijving van het leven van een mens. Biografiek gaat over het zicht krijgen op het eigen leven en werkt als pijler of anker. Door vragen te stellen aan het verleden komen levensthema's, rode draden en ontwikkelingen in de levensloop aan het licht. Dat geeft ruimte en opent de blik naar de toekomst.
Leren van je leven is voor iedereen die wil weten waarom het ertoe doet het eigen leven te onderzoeken. Voor de mens die het leven ziet als ontwikkelingsweg. Die in gesprek is met zijn leven en zich afvraagt: hoe moet ik het doen? Voor iedereen die de behoefte heeft om te zien welke richting hij zelf geeft aan het leven. Die wil weten: hoe heb ik tot dusver in mijn leven gestuurd? Kortom, voor de mens die ontdekkingen wil doen over zichzelf en de wereld waarin wij leven.

info van de uitgever
Instituut voor Biografiek, 2021

Leren van je leven

Introductie in de biografiek

Kees Locher e.a. · alles van deze auteur 

€ 22.50

ISBN 9789083182001