Koken in McDonald’s kitchen
Lekker eten zonder vlees en vis
Andy McDonald
In McDonald's Kitchen verkent Andy McDonald een nieuwe manier van koken, namelijk gezond, lekker en zonder vlees of vis. Voor elk seizoen presenteert hij de heerlijkste gerechten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. In zijn receptuur gebruikt hij graag ingrediënten die dicht bij huis vandaan komen. Hij is dol op authentieke producten en pure smaken.
Info van de uitgever
[Kosmos Uitgevers, 2008]
NBD|Biblion recensie
Kookboek met recepten van het gelijknamige programma bij omroep Llink. Het zijn recepten zonder vlees of vis, ingedeeld op jaargetijde. Vooraf tips met veel werkfotootjes over het schoonmaken van prei en artisjokken, en het maken van sushi en ravioli. Ieder seizoen begint met een lijst van verkrijgbare groente, waarna de recepten volgen. Die zijn goed uitvoerbaar, uit de hele wereld met verkrijgbare ingredienten. Bij elk recept een paginagrote receptfoto en opgave soort gerecht, aantal eters, bereidingstijd en land van herkomst en een aantal tips van Andy. De recepten worden hier en daar afgewisseld met interviews met o.a. telers van aardappelen en van tomaten, een kaasmaker, een paddenstoelenkweker, natuurvoedingswinkelier en een producent van tafelzuren. Geillustreerd met gerecht- en productfoto's. Een aardig, heel bruikbaar kookboek waarmee creatief zonder vlees of vis gekookt kan worden. Met alfabetisch receptenregister in een zeer kleine letter.
Koken in McDonald’s kitchen
Lekker eten zonder vlees en vis
Andy McDonald · alles van deze auteur
€ 7.90
ISBN 9789021511122