menu
 winkelmandje 

Klein geluk

Maria Grijpma en Inge Jager

Wellicht is klein geluk het grootste van allemaal: van die gewone, kleine dingen die je zo makkelijk over het hoofd ziet en waarvan je eventjes helemaal gelukkig wordt - als je ervoor open staat.

Maria Grijpma en Inge Jager zijn op zoek gegaan naar klein geluk. Ze hebben daarbij een flink aantal ideeen ontwikkeld en uitgeprobeerd, al dan niet met hun cursisten. Aan de hand van een lijst met behoeftes wordt de lezeres uitgenodigd inspiratie te zoeken om in haar leven klein geluk te brengen.

Waar heb jij behoefte aan: vrolijkheid, rust, kracht, passie? Zoek en vind dan suggesties over bijvoorbeeld lachen, een eigen plek inrichten, ademen, smartlappen schrijven, bloembollen in huis halen, klank geven, met aandacht aanraken, mediteren of zwerven aan zee. De vlot geschreven aanwijzingen helpen je stap voor stap om het kleine geluk terug in je leven te brengen. Gecombineerd met een schat aan verwijzingen naar inspirerende boeken en websites is dit handboek een ideaal cadeau - voor jezelf of voor een ander.
Info van de uitgever
Inspiread, 4e druk 2013


NBD Biblion bespreking
Dit boek is erop gericht om meer geluk in je leven te ervaren door middel van kleine dingen. Het is geschreven door twee vrouwen die beiden werkzaam zijn als coach. Een gemakkelijk te lezen en vrolijk boek, geschreven in de vorm van een receptenboek. Het is met name gericht op vrouwelijke lezers die af en toe behoefte hebben aan inspiratie. Met een gebruiksaanwijzing voor het kiezen van een passend 'recept'. De receptenindex is gegoten in vijftien verschillende behoeften, zoals bijvoorbeeld: buiten zijn-natuur, eenvoud-simpeler leven en inspiratie-inzicht. Hierdoor is het gemakkelijk om een oefening te kiezen die bij je behoefte van dat moment aansluit. De oefeningen (recepten) zijn zeer divers, van een 'complimentendieet' naar 'onbekommerd dansen' tot 'woede voelen'. Vrijwel elk recept eindigt met een verwijzing naar een of meer bij het 'recept' passende websites en/of literatuur. Tevens achterin een vermelding van de 'aandeelhouders' van het boek.

Klein geluk

Maria Grijpma en Inge Jager · alles van deze auteur 

€ 14.95

ISBN 9789045313139