menu
 winkelmandje 

Kinderen & scheiding

Hoe houd je de communicatie met je kinderen goed

Jennifer Croly

Als ouders scheiden lijden hun kinderen daar vaak erg onder. Dit boek helpt gescheiden ouders hun kinderen te begeleiden in deze moeilijke periode. Kinderen kampen met gevoelens van verlies, hebben moeite hun gevoelens te uiten, weten niet hoe ze loyaal kunnen blijven aan beide ouders of hebben veel moeite zich aan te passen aan hun nieuwe leven.

Kinderen & scheiding bespreekt alle problemen waar kinderen mee kampen en de fasen die ze na een scheiding doormaken. Het boek beperkt zich niet tot een bepaalde leeftijdsgroep, maar geeft informatie over de gevolgen van een scheiding voor kinderen van alle leeftijden: van peuters tot (jong)volwassenen.

Het boek bevat interviews met volwassenen en kinderen die een scheiding hebben doorgemaakt en veel input van kinderen die te maken hebben met ouders die uit elkaar gaan. Dit boek laat zien dat een scheiding weliswaar het einde van een huwelijk betekent, maar niet het einde van de wereld hoeft te zijn voor de betrokken kinderen.

Jennifer Croly is lerares, zelf gescheiden en moeder van vier kinderen. Ze heeft ook haar eigen ervaringen verwerkt in dit boek.

info van de uitgever
[Forte, 2013]

Kinderen & scheiding

Hoe houd je de communicatie met je kinderen goed

Jennifer Croly · alles van deze auteur 

€ 7.90

ISBN 9789462500303