menu
 winkelmandje 

Jouw hooggevoelige kind

Sara Wiseman

Help je kind om te gaan met hooggevoeligheid en paranormale vermogens.

Kinderen van nu zijn intuïtiever en spiritueler dan kinderen uit voorgaande generaties, zo lijkt het wel. Ze zijn hooggevoelig, registreren (on)bewust de gevoelens van anderen en nemen verschillende vormen van energie waar. Soms kunnen we zelfs spreken van paranormale begaafdheid. De auteur geeft praktische adviezen aan ouders en laat zien hoe je deze bijzonder gevoelige kinderen op een verantwoorde manier kunt aanmoedigen en ondersteunen.
Ze legt het paranormale bewustwordingsproces uit en bespreekt de talenten die bij deze kinderen naar boven kunnen komen. In Jouw hooggevoelige kind vindt je makkelijke en leuke oefeningen die je kind zullen helpen om zijn energetische vermogens verder te ontwikkelen en de vele prikkels uit de buitenwereld in de juiste banen te leiden.
Info van de uitgever
(Ankh/Hermes, 2012)

NBD Biblion bespreking
Dit boek bevat informatie voor ouders/verzorgers van kinderen met hoog gevoeligheid en paranormale vermogens. Naast informatie en inzage in de materie van deze energetische vermogens worden makkelijke en leuke oefeningen aangeboden die het kind zullen helpen zijn vermogens verder te ontwikkelen en in juiste banen te leiden. De schrijfster heeft journalistieke ervaring, is medium en moeder. Deze combinatie van het intuïtieve en het moederlijke heeft haar, naar eigen zeggen, veel inzicht gegeven in de behoefte van paranormale en spiritueel begaafde kinderen. Voorin het boek is een inhoudsopgave te vinden. Elke paragraaf begint met een cursief gedrukt stukje 'De boodschappen', die dan vervolgens worden besproken. Achterin een literatuurlijst en een register.

Jouw hooggevoelige kind

Sara Wiseman · alles van deze auteur 

€ 7.90

ISBN 9789020205251