menu
 winkelmandje 

Het boek Openbaring als baken voor onze tijd

Hans Moolenburgh

Meer dan vijftig jaar lang bestudeerde dr. Hans Moolenburgh sr. het Bijbelboek Openbaring van Johannes. In die tijd ontsloot het zich voor hem en bood het inzichten in gebeurtenissen uit het verleden en boodschappen voor de toekomst.
In Het boek Openbaring als baken voor onze tijd neemt dr. Moolenburgh de lezer mee door een analyse, per versregel, van het hele Bijbelboek. Tijdens deze analyse zullen vergezichten zich voor de lezer openen. Hij zal zien hoe daar op Patmos in de eerste eeuw na Christus taferelen aan Johannes werden geopenbaard die alleen maar betrekking kunnen hebben op voor hem toekomstige en voor ons historische feiten. Genadeloos wordt uiteengezet hoe wij met de wereld omgaan die ons gegeven is, en waar onze veronachtzaming, machtslust en egocentrische zelfverrijking toe leidt.
Dr. Moolenburgh werkt toe tot aan de beruchte Apocalyps die ons volgens de Bijbelteksten te wachten staat en laat zien dat we daar hard naar op weg zijn - maar dat Openbaring ons ook de handreiking biedt om niet ten onder te hoeven gaan.

info van de uitgever
heruitgave in eigen beheer, 2024

Het boek Openbaring als baken voor onze tijd

Hans Moolenburgh · alles van deze auteur 

€ 29.95

ISBN 9789047707660