menu
 winkelmandje 

Hedendaagse Christuservaringen

Hans Stolp

Let op: deze titel is eerder (in 2002) verschenen als:
De verschijningen van Christus in onze tijd

Christuservaringen bewijzen dat Christus geen achterhaald begrip is, maar dat Hij hier en nu bezig is met mensen, met name wanneer ze in nood zijn.

Hedendaagse Christuservaringen gaat over intieme en eigenlijk onbeschrijflijke ervaringen: verschijningen van Christus in bijvoorbeeld een droom, visioen of een bijna-doodervaring. Wie dit meemaakt, is daarna nooit meer dezelfde.

De Christuservaringen die Hans Stolp zelf heeft gehad, hebben ook zijn kijk op het leven radicaal veranderd. Hij kreeg antwoorden op de ingrijpende vragen over de dood en daarmee over het leven, wat hem een enorme rijkdom opleverde.

Dit gaf voor hem de doorslag om dit boek te schrijven, ondanks het feit dat velen dachten dat hij verward was of het eng vonden als hij erover vertelde. Op een bescheiden manier, zonder zijn inzichten op te dringen, vertelt de auteur over deze ingrijpende gebeurtenissen.

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen Christuservaringen hebben. Deze ervaringen kunnen wijzen op een nieuwe doorbraak uit de geestelijke wereld: Christus is geen achterhaald begrip, maar hij is hier en nu bezig met mensen, met name wanneer zij in nood zijn.

Wie een Christuservaring heeft gehad, kan zeggen: Ik geloof niet, ik wéét. En misschien is dat ook wel precies de bedoeling.

Info van de uitgever
[AnkhHermes, 2023]

Hedendaagse Christuservaringen

Hans Stolp · alles van deze auteur 

€ 20.00

ISBN 9789020220735