menu
 winkelmandje 

Goeiemorgen, Henry

Een diepgaande dialoog met je innerlijke intelligentie

Tanis Helliwell

In dit boek weet Tanis Helliwell humor te vervlechten met haar geestelijke wijsheid, spirituele antenne, verbluffend vermogen tot magisch denken en met de lichaamsintelligentie die elk mens eigen is. Ruimhartig, in co-creatie, deelt ze haar nieuwe ervaringen met haar lezers, zodat ook wij in gesprek kunnen gaan met ons betere ik of die nu Henry heet of niet.

We bevinden ons in een tijd van enorme verandering. Tijdens de grote overgang die wij collectief doormaken - deze 'donkere nacht van de ziel' - worden de ankers van ons leven gelicht en dobberen we stuurloos rond in een betekenisloze, onveilige wereld. Om uit die donkere nacht te geraken zijn nieuwe, levensondersteunende waarden nodig, gebaseerd op liefde voor en gezondheid van alle levende wezens: het is aan ons om een transformatie door te maken.

Gelukkig schuilt in elk van ons een waardevolle helper; een lichaamsbewustzijn. Met een mix van humor, spirituele wijsheid en mystieke bekwaamheid gaat Tanis Helliwell het gesprek aan met haar lichaamsbewustzijn, dat ze "Henry" noemt. Dit boek is het resultaat van deze fascinerende dialoog en leert je hoe je met jouw eigen lichaamsintelligentie kunt co-creëren om diepe heling en zelftransformatie te bereiken.

info van de uitgever
[Christofoor, 2022]

Goeiemorgen, Henry

Een diepgaande dialoog met je innerlijke intelligentie

Tanis Helliwell · alles van deze auteur 

€ 22.95

ISBN 9789060389591