menu
 winkelmandje 

Emmy & Olivier

Robin Benway

Emmy krijgt de schrik van haar leven wanneer haar buurjongen na tien jaar vermissing plotseling weer voor de deur staat. Olivier en zij waren onafscheidelijk tot hij op zijn zevende ontvoerd werd. Zijn verdwijning zette haar wereld op zijn kop.
Zou Olivier haar na al die jaren nog herkennen? Is er iets over van hun speciale band? Tijdens geheime surfdates leert Emmy Olivier opnieuw kennen. Hij is veranderd - langer, breder, mannelijker - maar nog net zo leuk. Wat is er precies gebeurd op zijn zevende? En welke rol speelt Emmy in dit drama?
[De Fontein, 3e druk 2016]

'Benways hoofdpersonen zijn levensecht.' - Romantic Times

'Een aangename explosieve cocktail van geheimen, misverstanden en liefde' - VOYA

NBD Biblion bespreking

Emmy's jeugdvriend is tien jaar geleden door zijn vader ontvoerd. Ze zijn nu alle twee 17 jaar en Olivier is terug bij zijn moeder die naast Emmy woont. Olivier heeft het moeilijk met zijn terugkeer. Het voelt voor hem alsof hij opnieuw is ontvoerd. Maar niet alleen voor hem heeft de ontvoering veel impact gehad op zijn leven. Ook voor Emmy en haar ouders. Door de verdwijning zijn de ouders van Emmy overbezorgd. Emmy houdt van ze, maar mag bijna niets. Ze heeft daardoor geheimen voor hen, waaronder haar passie voor surfen. Emmy en Olivier voelen zich weer tot elkaar aangetrokken, maar door schuldvraag en gewenningsproblemen staat hun vriendschap onder spanning.
De hoofdstukken die spelen in het heden worden regelmatig afgewisseld met hoofdstukken die spelen in de tijd van voor de ontvoering. Olivier vertelt zijn verhaal in stukjes, waardoor de lezer hem steeds beter begrijpt. Ook de geheimen die Emmy voor haar ouders heeft, zorgen voor spanning.
Stijgt uit boven het gemiddelde meidenboek door de vlotte schrijfstijl en de realistische beschrijving van gevoelens. Vanaf ca. 15 jaar.

Emmy & Olivier

Robin Benway · alles van deze auteur 

€ 6.90

ISBN 9789026138096