menu
 winkelmandje 

Elfenkindje

Marianne Carolus

Waar kom ik vandaan? Als kindje ben je helemaal op de toekomst gericht: je kijkt vooruit! Als ik groot ben dan...? Als een kindje pas geboren is, is het nog hulpeloos. Het leert zo veel. Het vindt zijn plekje op aarde.
Maar wat, als je wél onderweg bent, maar die weg naar deze toekomst op aarde opeens afbreekt? In dit prentenboek gaat het over een kindje dat niet geboren wordt.

Immers, niet alle zwangerschappen eindigen met een geboorte. Dit komt zo vaak voor, dat veel kinderen het ofwel zelf of bij anderen ooit wel eens hebben meegemaakt. Of het ze nu verteld is of niet, het is er. Soms weet een ziel na dit verlies van het eigen plekje niet meteen hoe de eigen weg weer te vinden!

Dit verhaal vertelt over zo'n kindje, in 8 talen, en met prachtige illustraties, hoe het in de fijnstoffelijke elfengedaante de weg terug vindt naar haar ware bron en thuisland.
Dit sprookje laat op een serieuze, maar tegelijkertijd op een lichte en blijde manier zien, dat er ook in het zielenland hulp is. Het is een fantasieverhaal, maar gebaseerd op jarenlange ervaring als regressie- en reïncarnatietherapeute.
[Uitgeverij Tattwa, 2014]

Elfenkindje

Marianne Carolus · alles van deze auteur 

€ 14.90

ISBN 9789076407609