menu
 winkelmandje 

Een dik jaar Julia en Ot

Elle van Lieshout & Erik van Os

Al vijfentwintig jaar kruipen Elle en Erik in de huid van kinderen. Het resultaat zijn stoere, herkenbare en vrolijke verhalen. Tijd voor een prachtbundel om dit jubileum te vieren!

Supereigenwijs zijn ze, zoals iedere kleuter: Julia en Ot, zus en broer. In speelse verhaaltjes over dagelijkse voorvallen die iedere ouder bekend voor zullen komen, beleven we ruim een jaar uit hun leven.

De verhalen volgen de seizoenen en zijn niet alleen heel geschikt voor in de klas, maar hebben ook de perfecte lengte om voor het slapengaan voor te lezen – al zal het niet bij één verhaaltje blijven, want daarvoor zijn ze veel te leuk!

Deze dikke bundel, waarin naast de verhalen uit Dames en heren: Julia en Ot! en Julia en Ot, en een cavia alstublieft ook eenendertig nieuwe verhalen en versjes zijn opgenomen, is feestelijk geïllustreerd door Sandra Klaassen.

info van de uitgever
[Lemniscaat, 2015]

Uit de pers:
'De verhaaltjes zijn lief, vertederend en de thema's zullen voor je kind herkenbaar zijn.'

Vadersenmoeders.nl

'Een dik jaar Julia en Ot is een lekker dikke bundel vol mooie, leuke, lieve en grappige verhalen over twee vrolijke kleuters. Een bundel waar je in je klas het hele jaar mee vooruit kan. Voor elke periode van het jaar zijn er geschikte verhalen te vinden en dat is ontzettend handig!
De verhalen passen helemaal bij de belevingswereld van kleuters en zijn in zeer begrijpelijke taal geschreven. De illustraties zijn al net zo vrolijk als de verhalen en spreken aan.'
Juf Anke

Een dik jaar Julia en Ot

Elle van Lieshout & Erik van Os · alles van deze auteur 

€ 19.95

ISBN 9789047707264