menu
 winkelmandje 

Een blik op de toekomst

De rol van aartsengelen

Hans Stolp

In Een blik op de toekomst geeft Hans Stolp op zijn unieke manier inzicht in de rol van aartsengelen in de ontwikkelingsweg van de mensheid en in de tijd die komen gaat.

In zeven cycli van elk ongeveer driehonderdvijftig jaar schenken zeven aartsengelen hun unieke impulsen aan de mensheid, waardoor wij steeds weer stappen kunnen zetten op onze ontwikkelingsweg.

In dit boek bespreekt Hans Stolp deze cycli en hun achtergrond. We leven nu in het Michaëltijdperk, waarin een groeiend contact met de geestelijke wereld mogelijk wordt. Hierna volgen Orifiël, Anaël, Zachariël, Rafaël, Samaël en Rafaël die ieder weer hun eigen kwaliteiten hebben en hun eigen impulsen met ons zullen delen.

Hans Stolp gaat tevens in op de vragen of het überhaupt mogelijk is om iets over de toekomst te zeggen, en of het belangrijk is om iets over die toekomst te weten. Het antwoord op beide vragen is 'ja'.

De vraag is wat wij zullen doen: blijven wij steken in onze duisternis? Of zullen we ons verder ontwikkelen richting het licht?

info van de uitgever
AnkhHermes, 2022

Een blik op de toekomst

De rol van aartsengelen

Hans Stolp · alles van deze auteur 

€ 20.00

ISBN 9789020218893