menu
 winkelmandje 

Dikkie en de Honingbijen

echte beren vragen niet

Daniël van Dijk

Om aan een nieuwe voorraad honing te komen moet Dikkie kiezen tussen wat hoort en wat zijn hart hem ingeeft. Geconfronteerd met een woedende bijenkoningin houdt Dikkie vast aan zijn eigen keuze en maakt hij onverwachte vrienden.

Met zijn ongebruikelijke keuze onderstreept Dikkie in dit bijzondere kinderboek het belang van zelfstandig denken, onderling vertrouwen en een goed hart. Door het onverwachte einde en de prachtige tekeningen is dit een avontuur dat je niet gauw vergeet: verrassend en inspirerend voor alle leeftijden!

Speciaal ontworpen als voorleesboek. Met een formaat (liggend A4) dat ideaal is voor samen in bed, of samen op de bank.
Info van de uitgever
[HI-publishing, 2014]

LEZERSRECENSIES

Het leven van een vriendelijke en gevoelige beer neemt een verrassende wending dankzij een moedig besluit en een briljante ingeving. De originele Dikkie weet vanaf de eerste pagina te boeien en leert ons dat zelfs de meest onmogelijke vriendschappen gewoon kunnen en mogen bestaan. Een aanrader.
Marc en Maud, ouders van Luca (7 jaar) en Donna (8 jaar)

Een mooi en aansprekend geïllustreerd verhaal dat zowel de kleine en de grote lezers meevoert in Dikkies wereld. Een wereld die door Dikkie zelf danig op zijn kop wordt gezet. En met een verrassende uitkomst: gezworen vijanden worden dikke vrienden! Een heerlijk boek dat uitnodigt om steeds weer opnieuw te worden voorgelezen!
Floortje, moeder van Jansje (7 jaar) en Lily (5 jaar)

Dit voorleesboek neemt ouders en kinderen serieus in zowel tekst als tekening. Onze driejarige dochter wil het herhaaldelijk voorgelezen krijgen en is gefascineerd door de sleutelscène van het verhaal. Ook het liggende en grote formaat van het boek, met tekst op de ene pagina en illustraties op de andere pagina, is erg prettig. Zo kunnen de kinderen goed naar de prachtige tekeningen kijken, terwijl de tekst duidelijk en gemakkelijk leesbaar blijft. Dikkie en de Honingbijen vinden wij een tijdloos prentenboek dat zowel ouders en kinderen na het lezen ervan nog lang in hun hart zullen meedragen.
Jitske en Mark, ouders van Annelieke (3 jaar - Bijna vier!)

Dikkie en de Honingbijen

echte beren vragen niet

Daniël van Dijk · alles van deze auteur 

€ 15.95

ISBN 9789081811743