menu
 winkelmandje 

Destructieve relaties op de schop

Jan Storms

Destructieve relaties op de schop, psychopathie herkennen en hanteren van Jan Storms is een standaard werk op het gebied van psychopathie.

Aan deze nieuwe uitgave van Destructieve relaties op de schop zijn naast de geactualiseerde inhoud ook indrukwekkende ervaringsverhalen van slachtoffers van psychopaten toegevoegd.

Jan Storms schreef het standaardwerk op het gebied van psychopathie. De eerste versie verscheen in 2010; hiervan zijn inmiddels ruim 10.000 exemplaren verkocht.

Reacties van lezers:

'Dit boek is een eye-opener voor iedereen die - soms al een leven lang- gevangen zit in een web van een persoon met een diepe, ongeneeslijke stoornis.'

'Had ik dit boek maar eerder gelezen...'

'Dit boek heeft mijn leven gered.'

Naar schatting 1 op de 20 mensen lijdt aan psychopathie. Een psychopaat (m/v) is er op uit om mensen in zijn omgeving kapot te maken. In verreweg de meeste gevallen wordt er nooit een juiste diagnose gesteld en gaan deze mensen vrijwel onbelemmerd hun gang. Destructieve relaties op de schop geeft inzicht in psychopathie en handvatten om met mensen die aan deze stoornis lijden om te gaan.

info van de uitgever
[Ankh-Hermes, 11e druk 2015]

Destructieve relaties op de schop

Jan Storms · alles van deze auteur 

€ 24.50

ISBN 9789020211061