menu
 winkelmandje 

De kredietkrisis (antiquariaat)

En Wat Dies Meer Zij

Ton Jansen

tweedehands boek

In september 2008 werd de wereld plotseling opgeschrikt door de kreditkrisis. Al spoedig hadden velen, onder wie ook minister Bos, het over de 'perverse bonussen'. Die zouden de oorzaak van alle ellende zijn. Maar was het echt zo simpel? Lag het echt alleen maar aan de bonussen en het egoïstische gedrag van de bankiers? Of was er misschien toch meer aan de hand?

In dit boek wordt een poging ondernomen om de werkelijke oorzaken van de kredietkrisis te achterhalen. Hierbij wordt ook te rade gegaan bij de antroposofie, en vooral bij de sociale driegeleding van Rudolf Steiner. Werpt deze idee een nieuw licht op de zaak, waardoor we de kredietkrisis beter kunnen begrijpen? En helpt dit ons om oplossingen te vinden? De kredietkrisis is immers niet alleen maar iets wat ons overkomt, maar vraagt ook iets van ons. Wat wil de kredietkrisis ons zeggen? Waarheen wijst zij ons de weg?

Een oproep om de 'tekenen des tijds', de verborgen boodschap van de kredietkrisis en andere tijdsfenomenen, te verstaan, zodat deze uiteindelijk toch vruchtbaar kunnen worden.

info van de uitgever
[Palladion, 2009]

De kredietkrisis (antiquariaat)

En Wat Dies Meer Zij

Ton Jansen · alles van deze auteur 

€ 9.00

ISBN 9789076921211