menu
 winkelmandje 

De besmettingsmythe

Thomas Cowan en Sally Fallon Morell

Kan een virus, waar virologen het over eens zijn dat het een onzichtbare, niet-levende microbe is, zoveel schade aanrichten? Misschien is er iets anders dat een rol speelt, iets dat de natuurlijke balans heeft verstoord en ons vatbaar heeft gemaakt voor ziekte.
Dr. Thomas Cowan en Sally Fallon Morell voeren argumenten aan dat de oorzaak van ziekte gezocht moet worden in gifstoffen (inclusief stralingsbelasting) en een tekort aan voedingsstoffen.
De officiële verklaring voor de afgelopen pandemie (maart 2020) is een 'gevaarlijk, infectueus virus'. Dit wordt gebruikt als excuus om alle mensen op de wereld op te sluiten in hun huizen, want dan zou het virus zich minder snel verspreiden.
Mondkapjes, afstand houden, antivirale middelen en vaccins worden ingezet omdat men ervan uitgaat dat piepkleine, niet-zichtbare virussen ernstige ziekte teweeg kunnen brengen en dat die overgedragen kunnen worden van mens op mens.
Het was Louis Pasteur die midden 1800 de medische gemeenschap ervan overtuigde dat besmettelijke microben ziekten veroorzaken. Later gaf hij toe dat de inspanningen om besmetting te bewijzen op niets waren uitgelopen. Dat is ook gebleken uit zijn inmiddels gepubliceerde dagboeken.
De toen opkomende farmaceutische industrie hield vast aan de eerdere theorie: virussen kunnen ziekten veroorzaken en zijn besmettelijk. Er was een nieuw verdienmodel gevonden.
Maar bestaan 'virussen' eigenlijk wel? Of is ziekte, zoals COVID-19, te wijten aan andere oorzaken, met name toxische leefomstandigheden?
Bestsellerauteurs dr. Thomas Cowan en Sally Fallon Morell leggen het in dit boek uit.

info van de uitgever
Succesboeken, 2022

De besmettingsmythe

Thomas Cowan en Sally Fallon Morell · alles van deze auteur 

€ 24.95

ISBN 9789492665638