menu
 winkelmandje 

De aardse en de kosmische mens

Een weg naar spiritueel inzicht voor de zoekende mens van vandaag

Bruno Skerath

Waarom blijven wij met onze diepere vragen meestal op onze honger zitten? Omdat we de antwoorden niet vinden in de materiële wereld; we moeten ze zoeken in een geestelijke werkelijkheid.
Het boek opent een toegang tot die hogere werkelijkheid, aan de hand van ervaringen, met talrijke voorbeelden uit het leven.
Maar het spoort ook aan tot eigen denken. Het wendt zich tot de mens van vandaag, die zich over alles zelf een oordeel wil vormen.
Het boek behandelt de meest uiteenlopende thema's. Tegenwoordig krijgen we veel meer informatie dan vroeger en houden we daar ook meer vragen aan over.
Niettemin blijft het boek overzichtelijk. De hoofdstukken vormen telkens een afgerond geheel. Elk hoofdstuk kan apart worden geraadpleegd, naargelang de eigen behoefte en belangstelling.
De spirituele bron van het boek is de initiatiewetenschap van Rudolf Steiner. Eén van haar verdiensten bestaat er namelijk in dat ze de hogere werkelijkheid aanschouwelijk en begrijpelijk maakt. Ze geeft ook verklaringen voor de samenhangen tussen de wereld waarin we leven en de werkelijkheid daarachter.
Het boek is dus ook een inleiding tot deze initiatiewetenschap, beter bekend als antroposofie, in een eigen benadering.
Info van de uitgever
[Kramat, 2012]

De aardse en de kosmische mens

Een weg naar spiritueel inzicht voor de zoekende mens van vandaag

Bruno Skerath · alles van deze auteur 

€ 25.00

ISBN 9789079552740