menu
 winkelmandje 

Biofotonen

Bron van energie en levenslicht

Yvonne Sangen

Ben je op zoek naar meer vitaliteit en bezieling, dan kan dit Ankertje jou veel bieden. De auteurs gaan op zoek naar antwoorden in de wereld van biofotonen, lichttherapie en bioresonantie, waar wetenschap en spiritualiteit samenkomen.

De hoeveelheid biofotonen die een levensmiddel uitstraalt is een maat voor de innerlijke kwaliteit. Een plant, dier of mens bevat meer biofotonen wanneer deze gezond is, en dat is met apparaten meetbaar. Wanneer we dus de kwaliteit en de kwantiteit van de biofotonen in ons lijf kunnen verhogen zal ons leven er gezonder, vitaler en stralender uit zien. De auteurs geven in dit boek tips en oefeningen om biofotonen aan te trekken en vast te houden.

Leer de biofotonen in je te lichaam te verhogen voor meer vitaliteit en bezieling

ir. Yvonne Sangen is oud-docente natuur- en scheikunde en produktontwikkeling en schrijft sinds 1978 over warenkennis en consumentenzaken. Ze studeerde af in Wageningen. Yvonne genas van Lyme door middel van bioresonantietherapie.

ir. Karin Tazelaar-van Es is afgestudeerd aan de Landbouw Universiteit Wageningen in plantenziektenkunde met een moleculairbiologische en fysiologische specialisatie. Alternatieve geneeswijzen hebben haar actieve interesse, ze voelt energieverschillen gemakkelijk aan.
Info van de uitgever
[Ankh-Hermes, 2010]

Bespreking
Biofotonen zijn lichtdeeltjes, die uitgestraald worden door levende dingen. De hoeveelheid uitgestraalde deeltjes geven aan hoe vitaal dit levende ding is. Dit is meetbaar door apparaten. Het boekje bespreekt de mogelijkheid om de biofotonen van je lichaam te verhogen door lichttherapie, bioresosantie, gezond en positief leven. Het geeft tips, oefeningen en inleidende informatie hierover. Yvonne Sangen is oud-docente natuur- en scheikunde. Ze studeerde af in Wageningen. Karin Tazelaar-van Es is afgestudeerd in Wageningen op plantenziektenkunde. Beiden hebben belangstelling voor alternatieve geneeswijzen. Een eenvoudig, goed te begrijpen boekje. Verzorgde pocket met ruime bladspiegel.

Biofotonen

Bron van energie en levenslicht

Yvonne Sangen · alles van deze auteur 

€ 15.00

ISBN 9789020204216