menu
 winkelmandje 

Actieve kids gezonde kids

Claire Gillman

Actief zijn is belangrijk voor kinderen. De hele familie erbij betrekken is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw kind fit, gezond en gelukkig is en blijft. Dit boek biedt volop praktische adviezen en suggesties die helpen om een betere conditie en een gezondere levensstijl te bereiken voor het hele gezin.
Info van de uitgever
[Fontaine Uitgevers, 151 pagina's]

NBD Biblion bespreking
Overgewicht bij kinderen is een steeds groter wordend probleem. In dit boek wordt beschreven hoe je als ouder of opvoeder kunt zorgen dat jouw kind een gezonde basis krijgt.
De belangrijkste insteek bij dit boek is dat kinderen en hun ouders actief moeten zijn en bewust om moeten gaan met voeding. Allereerst wordt weergegeven waarom het zo belangrijk is om actief te leven. Vervolgens worden allerlei elementen van het invullen van een gezonde levensstijl belicht. Hoe activeer je kinderen, hoe waardeer je ze, wat kun je met ze doen?
Het boek geeft heel veel praktische tips die tot een verandering kunnen leiden. Ouders en opvoeders moeten in bepaalde gevallen ook zelf aan de slag. Het boek is rijk geillustreerd met kleurenfoto's en heeft een levendige kleurrijke opmaak. Door de brede benadering van het probleem en toegankelijke wijze waarop de informatie wordt gepresenteerd, een aanvulling op de reeds beschikbare boeken in dit genre

Actieve kids gezonde kids

Claire Gillman · alles van deze auteur 

€ 6.90

ISBN 9789059562141