menu
 winkelmandje 

30 x 45 minuten kunst

Korte creatieve activiteiten met een snel resultaat, groep 5/8

Gerlinde Blahak

Dit uiterst praktische handboek bevat 30 korte creatieve activiteiten waarmee kinderen van 8 - 12 jaar binnen 45 minuten een aantrekkelijk resultaat kunnen produceren. Elke activiteit vormt een afgerond geheel; de werkwijze wordt stap-voor-stap beschreven. De opdrachten en kopieervoorbeelden zijn zo ontworpen dat elke leerling er een persoonlijk kunstwerk van kan maken.
- De benodigde materialen en gereedschappen worden bij elk project aangegeven en zijn standaard aanwezig in de klas.
- Ideaal voor een les tussendoor, een invalles of een laatste les. De leerlingen krijgen een fotokopie met instructies en in no time ontstaan de meest wonderlijke kunstwerken!
Info van de uitgever
[Panta Rei, 2011]

NBD Biblion boekbespreking
Dit boek geeft voor de groepen 5/6 en 7/8 van het basisonderwijs in totaal dertig voorbeelden van lessen creatieve vorming van 45 minuten. Vijftien voor 5/6 en vijftien voor 7/8. Elke les bestaat uit een korte beschrijving, overzicht van benodigd materiaal en een stap-voor-stap uitwerking. Afsluitend staat een voorbeeld van het resultaat. Alles is in kleur uitgevoerd. Er zijn kopieerbladen aanwezig waardoor er weinig ruimte voor eigen inbreng van het kind is. Alle voorbeelden zijn opdrachten in het platte vlak. De onderwerpen zijn goed op de doelgroepen toegespitst en zullen de kinderen zeker aanspreken. De gekozen opbouw geeft een garantie voor leuke resultaten. Een leerkrachtenhandleiding, die ook door ouders, welzijnswerkers en dergelijken gebruikt kan worden.

30 x 45 minuten kunst

Korte creatieve activiteiten met een snel resultaat, groep 5/8

Gerlinde Blahak · alles van deze auteur 

€ 5.00

ISBN 9789088400667