menu
 winkelmandje 

ABC Actueel

Nieuws en aanbiedingen

De Nieuwe Zeven

De allernieuwste bij ABC Kinderboeken

Het sprookje van de twaalf maanden
Het sprookje van de twaalf maanden
& De Lange, de Brede en de Scherpzinnige

€ 3.00

Deze brochure bevat twee weinig bekende sprookjes uit Slowakije.

In Het sprookje van de twaalf maanden krijgt de arme Matroesjka door haar stiefzusje en stiefmoeder onmogelijke opgaven toebedeeld. Gelukkig wordt ze geholpen door de kring van de twaalf maanden!

En in De Lange, de Brede en de Scherpzinnige trekt de prins er op uit om een prinses uit de ban van een tovenaar te bevrijden. De hulp van zijn drie metgezellen komt daarbij uitstekend van pas!

(brochure, 32p)

Het huisje zonder heks
Het huisje zonder heks

Sophie Pluim · alles van deze auteur 

€ 16.99

Een lief prentenboek over een huisje dat wordt verlaten door haar oude heks. Het huisje is leeg en voelt zich eenzaam. Door de seizoenen heen raakt het huisje steeds meer in verval, klimplanten slingeren zich omhoog, een luik valt op de grond, mos groeit op het dak en gras verschijnt tussen de planken. In de herfst voelt het huisje zich zo leeg dat ze op zoek gaat naar een nieuwe bewoner. Met prachtige, sprookjesachtige illustraties van de auteur.

(hardcover, 40p) Kleuterleeftijd

De Rode Prinses
De Rode Prinses

Paul Biegel · alles van deze auteur 

€ 17.99

De geliefde klassieker van Paul Biegel in een nieuw jasje, voorzien van fijne illustraties door Charlotte Dematons. Na twaalf lange jaren mag de Rode Prinses voor het eerst het Witte-Torenpaleis verlaten. De feestelijke gebeurtenis wordt echter ruw verstoord als ze wordt ontvoerd door drie rovers. Het volk is geschrokken, maar al snel beginnen zij te twijfelen over de identiteit van de prinses...

(hardcover, 144p) Vanaf 7 jaar

Een schat aan verhalen voor kinderen vanaf 5
Een schat aan verhalen voor kinderen vanaf 5

Gabby Dawnay · alles van deze auteur 

€ 24.50    ‹  geen verzendkosten!   

40 Voorleesverhalen voor kinderen vanaf 5 jaar. In deze mooi verzorgde bundel vind je een schat aan verhalen, mythes, versjes en sprookjes, allemaal vrolijk geïllustreerd. De verhalen zijn met zorg samengesteld. Ze zijn niet alleen heerlijk om voorgelezen te krijgen, maar helpen ook met het ontwikkelen van de woordenschat, van leesvaardigheid en van het begrijpen van ritme en rijm. Een aanwinst in elke kinderboekenkast!

(hardcover, 96p) Vanaf 5 jaar

De ongelooflijke (maar waargebeurde) heldendaden van Antar
De ongelooflijke (maar waargebeurde) heldendaden van Antar

Lydia Rood · alles van deze auteur 

€ 18.99

Een heerlijke bundel verhalen over de stoere held Antar, zijn heldendaden en zijn grote liefde Abla. De verhalen zijn sfeervolle hervertellingen van Lydia Rood van klassieke Arabische verhalen, geïllustreerd door Juliette de Wit.

(hardcover, 120p) Vanaf 7 jaar

Overal zijn beestjes
Overal zijn beestjes

Britta Teckentrup · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een groot boek over de wonderlijke wereld van kleine beestjes: insecten! Over hoe ze eruitzien en hoe ze leven, wat ze eten en hoe ze jagen, hoe ze samenwerken en wat ze betekenen voor onze wereld.

(hardcover, 32p) Vanaf 6 jaar

VAN 16,99 VOOR 7,90

De muis en de muur
De muis en de muur

Britta Teckentrup · alles van deze auteur 

€ 7.90

Om het dorp van Muis staat een grote rode muur, maar niemand weet hoe die muur er gekomen was. Of wat er achter de muur is... Geen van de vrienden van Muis wil weten wat er achter de muur ligt, maar Muis is wel heel nieuwsgierig. Op een dag vliegt er een vogel over de muur, en Muis gaat mee. Een fijn prentenboek over onbevangenheid, nieuwsgierigheid en het verleggen van je eigen grenzen.

(hardcover met stofomslag, 32p) Kleuterleeftijd

VAN 14,99 VOOR 7,90