menu
 winkelmandje 

ABC Actueel

Nieuws en aanbiedingen

De Nieuwe Zeven

De allernieuwste bij ABC Kinderboeken

Het Zeeboek van Kleine Schildpad
Het Zeeboek van Kleine Schildpad

Yuval Zommer · alles van deze auteur 

€ 12.99

Kleine Schildpad gaat op avontuur in de zee, en daar komt hij allerlei bijzondere dieren tegen! De spelende dolfijnen, scharrelende krabben, vliegende vissen, waggelende pinguïns en veel meer. Als laatste komt Kleine Schildpad bij de drijvende kwallen in het donkere water, ssst, slaap lekker..! Een lief kartonboekje met korte teksten en vrolijke illustraties. Peuters / jonge kleuters.

(kartonboekje, 24p)

Salto
Salto

Arndís Thórarinsdóttir · alles van deze auteur 

€ 16.99

Alfúr is twaalf jaar, en woont met zijn familie in Kópavogur in IJsland. Hij houdt van gamen en turnt op hoog niveau met zijn beste vriend. Op een dag wordt bij zijn broertje van drie autisme vastgesteld, en Alfúrs wereld staat op zijn kop. Thuis moet alles ineens anders, en hun ouders willen zelfs verhuizen! Dat kan zo niet langer, denkt Alfúr, en hij besluit zijn ouders te laten zien dat zijn broertje helemaal niet anders is...

Vertaald uit het IJslands door Willemien Werkman. Met zwart-wit illustraties van Linde Faas.

(hardcover, 291p) Vanaf 10 jaar

Klein waterdierenboek
Klein waterdierenboek

Loes Botman · alles van deze auteur 

€ 11.50

Een lief kartonboekje met prachtige, kleurrijke afbeeldingen van dieren die op, in en bij het water wonen. Met een sierlijke zwaan, een groene kikker en meer.

(kartonboekje, 12p)

Er was ook eens...
Er was ook eens...

Milouska Meulens & Djenné Fila · alles van deze auteur 

€ 18.99

Een prachtige bundel met zeven bijzondere sprookjes van over de hele wereld. Reis mee naar Watramama, de moeder van alle moeder die in de zee leeft, de Regenboogslang die uit de lucht valt, een ongelukkige, steenrijke prins en meer. Met prachtige, betoverende illustraties van Djenné Fila.

(hardcover, 141p) Vanaf 7 jaar

Het beestjesboek van Kleine Slak
Het beestjesboek van Kleine Slak

Yuval Zommer · alles van deze auteur 

€ 12.99

Kleine Slak gaat op avontuur in de tuin, en daar komt hij allerlei bijzondere beestjes tegen! De zoemende bijen, de spinnende spinnen, de gravende wormen onder de grond, lieveheersbeestjes en rupsen, mieren en krekels. Als laatste komt Kleine Slak bij de motten en vuurvliegjes in de nacht, ssst, slaap lekker..! Een lief kartonboekje met korte teksten en vrolijke illustraties. Peuters / jonge kleuters.

(kartonboekje, 24p)

De flat aan het einde van de wereld
De flat aan het einde van de wereld

Arndís Thórarinsdóttir & Hulda Sigrún Bjanadóttir · alles van deze auteur 

€ 16.99

Björk is nog nooit op bezoek geweest bij haar oma, Oma Eiland, zo ver weg woont ze. Maar nu gaat ze er, samen met haar hondje Kappi, voor het eerst naartoe. De ferry brengt ze naar het afgelegen eiland, waar Björk een verrassende tijd tegemoet staat... Een prachtig Scandinavisch leesboek.

Vertaald uit het IJslands door Willemien Werkman. Met zwart-wit illustraties van Linde Faas.

(hardcover, 317p) Vanaf 10 jaar

Van maansteen tot morgenster
Van maansteen tot morgenster
Verhalen van de sterrenhemel

Claire Cock-Starkey & Hannah Bess Ross · alles van deze auteur 

€ 16.99

Een prachtige bundel over de hemel, de maan, de zon en de sterren, de planeten en de kosmos. Met oude verhalen uit onder andere Nigeria, de Filipijnse Visayas-eilanden en de Indiase Santalstam. Ieder hoofdstuk opent met een prachtig geïllustreerd verhaal, waarna weetjes, oude geloven, mythen en wijsheden aan bod komen. Een genot voor jong en oud!

(hardcover, 77p) Vanaf 9 jaar