menu
 winkelmandje 

ABC Actueel

Nieuws en aanbiedingen

De Nieuwe Zeven

De allernieuwste bij ABC Kinderboeken

Een wereldreis met vrienden
Een wereldreis met vrienden

Philip Waechter · alles van deze auteur 

€ 15.99

Wasbeer heeft in een boek over een spannende reis gelezen en bedenkt dat hij ook een wereldreis wil maken. Hij wil avonturen beleven! Hij verzamelt spullen, en gelukkig willen zijn vrienden ook mee. Als de voorbereidingen getroffen zijn gaan ze op reis in een rubberboot. Ze vissen, ze zwemmen, ze spelen, ze verzamelen eten en bereiden een maaltijd. Als het gaat schemeren... en ook nog begint te regenen - is het tijd voor de terugtocht. Want thuis is het toch ook wel fijn.

Een vrolijk prentenboek voor kleuters.

(hardcover, 32p)

1 Heuvel - 6000 Jaar - 7 Verhalen
1 Heuvel - 6000 Jaar - 7 Verhalen

Angela McAllister · alles van deze auteur 

€ 22.50    ‹  geen verzendkosten!   

Deze kleurrijk geïllustreerde uitgave bevat zeven verhalen die zich, verspreid in de tijd, op één plaats afspelen. Die plaats is een heuvel en het eerste verhaal speelt zich af in het stenen tijdperk, als Tani de eerste mens is die de heuvel betreedt. Daarna volgen verhalen van kinderen die leven in de Romeinse tijd, in de middeleeuwen, de 19e eeuw en in onze tijd. Het zijn mooie verhalen waarin kinderen avonturen beleven die gaan over menselijkheid en waaruit een liefde voor de natuur spreekt.

(hardcover, genaaid, 214p) Vanaf ca 7 / 8 jaar

Lente in het land!
Lente in het land!
Verhalenrijk

Monique van der Zanden & Sandra Klaassen · alles van deze auteur 

€ 12.95

Er gebeurt een hoop in de lente! Planten en dieren ontwaken, er is veel te zien en te doen overal. In dit fijne nieuwe deeltje uit de leeslijn Verhalenrijk lees je over de wonderen van de lente. Met leuke ideeën voor buiten-activiteiten, fijne illustraties en verschillende leesniveaus: leuk voor alle beginnende lezers!

(hardcover, 32p) vanaf 6 jaar

Naar buiten! Naar buiten!
Naar buiten! Naar buiten!

Tiny Fischer & Sophie Pluim · alles van deze auteur 

€ 16.95

Zonneschijn, wind of regen; deze vijf buurkinderen zijn het liefst de hele dag buiten! Hun ouders zijn het daar niet altijd mee eens, soms vinden ze het te koud of te donker. Dat vinden de kinderen maar onzin, het is toch altijd fijn buiten? Een lief, eigenwijs prentenboek voor alle kinderen die het liefst altijd buiten spelen.

(hardcover, 32p) vanaf 3 jaar

Elk einde is een nieuw begin
Elk einde is een nieuw begin
48 natuurverhalen van over de hele wereld

Gabby Dawnay · alles van deze auteur 

€ 19.99

Een bundel met 48 rijk geïllustreerde verhalen over cyclische natuurfenomenen: alles dat eindigt begint opnieuw. Van de levensloop van bijvoorbeeld een maanvlinder, ratelslang, kip, honingbij of octopus tot het leven van planten, bomen en schimmels, tot de cyclus van verschijnselen als onweer, tornado's en gletsjers. Een fascinerend, leerzaam boek.

Met fijne illustraties van Margaux Samson Abadie.

(hardcover, 107p) Vanaf 7 jaar

Schatten uit de natuur
Schatten uit de natuur
Stenen | Mineralen | Fossielen | Schelpen

Dan Green · alles van deze auteur 

€ 20.99    ‹  geen verzendkosten!   

Een uitgebreide, fascinerende (kinder)encyclopedie over gesteenten, mineralen, edelstenen, fossielen en schelpen. Met talloze prachtige afbeeldingen, informatie en korte weetjes. Goed voor uren kijk- en leesplezier voor jong en oud!

(hardcover, 192p) Vanaf 8 jaar

Het Zeeboek van Kleine Schildpad
Het Zeeboek van Kleine Schildpad

Yuval Zommer · alles van deze auteur 

€ 12.99

Kleine Schildpad gaat op avontuur in de zee, en daar komt hij allerlei bijzondere dieren tegen! De spelende dolfijnen, scharrelende krabben, vliegende vissen, waggelende pinguïns en veel meer. Als laatste komt Kleine Schildpad bij de drijvende kwallen in het donkere water, ssst, slaap lekker..! Een lief kartonboekje met korte teksten en vrolijke illustraties. Peuters / jonge kleuters.

(kartonboekje, 24p)