menu
 winkelmandje 

Prentenboeken voor peuters

Prentenboeken

45 boeken, 1-20 getoond op pagina 1/3
 sortering

 « 123 » 

Naar buiten! Naar buiten!
Naar buiten! Naar buiten!

Tiny Fischer & Sophie Pluim · alles van deze auteur 

€ 16.95

Zonneschijn, wind of regen; deze vijf buurkinderen zijn het liefst de hele dag buiten! Hun ouders zijn het daar niet altijd mee eens, soms vinden ze het te koud of te donker. Dat vinden de kinderen maar onzin, het is toch altijd fijn buiten? Een lief, eigenwijs prentenboek voor alle kinderen die het liefst altijd buiten spelen.

(hardcover, 32p) vanaf 3 jaar

De sterrenwalvis
De sterrenwalvis
Droomdichtverhaaltjes

Nicola Davies · alles van deze auteur 

€ 16.99

Een bijzonder prentenboek. Uitgangspunt waren schetsjes van Petr Horacek, waarbij Nicola Davies kleine verhaaltjes of gedichten schreef. Ze roepen een levendig vrolijke, of juist een bezinnende sfeer op - en doen je even heel anders kijken of denken.

(Groot formaat prentenboek, genaaid, 96 pagina's) Vanaf 5, 6 jaar

Het verhaal van de wortelkindertjes
Het verhaal van de wortelkindertjes

Sibylle von Olfers · alles van deze auteur 

€ 16.95

Een klassieker opnieuw uitgegeven: de wortelkindertjes slapen in de winter onder de aarde. Als de lente komt worden zij wakker gemaakt door Moeder Aarde. Er is werk aan de winkel! In een kleurige optocht trekken zij naar buiten; daar verschijnen bloemen, vlinders, de zomer komt! Als de herfst is gekomen, is het weer tijd voor een lange winterslaap.

(hardcover, genaaid, 24 pagina's) Voor peuters en kleuters

Familie Kat viert samen Kerstmis
Familie Kat viert samen Kerstmis
Een adventsboek met luikjes

Lucy Brownridge · alles van deze auteur 

€ 22.95    ‹  geen verzendkosten!   

Een groot formaat kartonboek met allerlei luikjes om open te maken. Op 12 dubbele pagina's wordt 'afgeteld' naar kerstavond. De familie Kat bereidt zich voor op het Kerstfeest; het huis wordt schoongemaakt, er worden cake en koekjes gebakken, de kerstkaarten worden geschreven, boodschappen gedaan enzovoort. Een gezellig boek in kerstsfeer; op de illustraties en achter de luikjes valt een heleboel te ontdekken.

(hardcover, 24 pagina's) Peuter/kleuterleeftijd

Slaap lekker Pieter!
Slaap lekker Pieter!

Beatrix Potter · alles van deze auteur 

€ 15.99

Het is bedtijd voor de kleine konijntjes.

Maar Pieter kan zijn knuffel nergens vinden... Zo kan hij niet gaan slapen!

Ga samen met Pieter op zoek naar Haasje en kijk onder alle flapjes!

Een knus verhaal voor het slapengaan.

(hardcover, 32p) Vanaf peuterleeftijd

Ga maar lekker slapen
Ga maar lekker slapen
Elke dag een slaapliedje

Suzanne Plugge & Esther Bennink · alles van deze auteur 

€ 16.95

Lennon wordt door zijn moeder lekker naar bed gebracht, maar eerst lezen ze nog even in zijn lievelingsboek over al zijn dierenvriendjes. Mama zingt nog een slaapliedje en dan... stapt Lennon in zijn boek. Hij ontmoet al zijn vriendjes, en samen spelen ze heerlijk in het bos. Totdat alle dierenvriendjes door hun ouders worden geroepen: bedtijd! Lennon gaat stiekem even kijken bij alle dieren, en hoort daar de prachtige liedjes die voor hen gezongen worden. Een lief prentenboek voor het slapen gaan. Met een link naar de slaapliedjes die de auteur heeft geschreven en gezongen.

(hardcover, 32p) Vanaf 3 jaar

We bakken een dierentuin
We bakken een dierentuin

Marit Törnqvist · alles van deze auteur 

€ 14.99

Een heerlijk boekje voor de allerjongsten, over een dag helemaal gevuld met samen spelen. Samen in de berentrein en in het buiten-beesten-bad, op visite bij de uilen in de boom en lezen met de voorleesslang. Rennen in de wei, en natuurlijk veel te laat naar bed. Met korte, vrolijke tekst op rijm en lieve illustraties.

(Kartonprentenboek, 32p) Peuterleeftijd

De beer en haar boek
De beer en haar boek

Frances Tosdevin & Sophia O'Connor · alles van deze auteur 

€ 14.99

Beer gaat op wereldreis, want het kriebelt... Ze neemt niks mee, behalve haar favoriete boek. Ze gaat naar het strand en het oerwoud, naar de woestijn en naar zee. Overal komt ze dieren tegen die hulp nodig hebben, en dankzij haar boek weet ze altijd wat ze moet doen! Maar ze blijft nooit lang, het kriebelt altijd om weer verder te gaan. Tot ze bij een boekwinkel komt, beer hoeft niet verder te zoeken... Een fijn prentenboek met mooie, warme illustraties.

(gebonden, 32p)

Een dag met vrienden
Een dag met vrienden

Philip Waechter · alles van deze auteur 

€ 15.99

Goede vrienden hebben, dat is fijn! Wasbeer gaat eieren lenen bij Vos. Vos is bezig met een klusje en heeft een ladder nodig. Had Das niet een ladder? Das heeft hulp nodig, dus waarom lopen ze niet even door naar Beer? Beer is niet thuis en zit lekker in de zon bij het water. En het is lekker weer om te zwemmen dus,... En op de terugweg doen ze samen alle klusjes die nog gedaan moesten worden. Wat een fijne dag was dat!

Een heerlijk prentenboek voor peuters en kleuters!

(hardcover, 32p)

De leeuw die niet kon slapen
De leeuw die niet kon slapen

Catherine Rayner · alles van deze auteur 

€ 13.99

Leeuw is ontzettend moe, maar hij kan maar niet in slaap vallen. Hij ligt niet lekker, hij heeft het hier te warm en daar te koud. Dan komt hij zijn vriendin Uil tegen, die altijd in de hete, lichte, lawaaiige dag slaapt. Hoe doet ze dat eigenlijk...? Een fijn, rustgevend boek om voor het slapengaan te lezen, met prachtige illustraties van de schrijfster.

(Gebonden, 32 pagina's) Vanaf 3 jaar

Wie zit er in het ei?
Wie zit er in het ei?

Alexandra Milton · alles van deze auteur 

€ 15.99

Een lief prentenboek over allerlei dieren die uit een ei komen. Zoals... De dwergpapegaai en de struisvogel, maar ook de alligator en het vogelbekdier. Met korte teksten, een klein weetje over elk dier en prachtige illustraties. Een fijn boek om samen te lezen!

(gebonden, 32p) Vanaf 4 jaar

De verhalen van Kleine Beer
De verhalen van Kleine Beer

Martin Waddell · alles van deze auteur 

€ 24.99    ‹  geen verzendkosten!   

Een bundel met alle verhalen van Kleine Beer. In de bundel staan: 'Welterusten, Kleine Beer', 'Ga je mee, Kleine Beer?', 'Jij en ik, Kleine Beer' en 'Goed gedaan, Kleine Beer'. De warme verhalen van Martin Waddell zijn een genot voor jong en oud. De lieve illustraties van Barbara Firth maken het boek helemaal af.

(gebonden met stofomslag, 128p) Vanaf 3 jaar

Soms ben ik...
Soms ben ik...

Kathrin Schärer · alles van deze auteur 

€ 13.99

Een fijn boekje over een heleboel emoties en gevoelens die iedereen wel herkent. Op elke dubbele pagina staat een mooie illustratie van een dier, die iets voelt of meemaakt. Soms voel je je... dapper, woedend, een beetje misselijk of geschrokken. Maar soms ben je ook lief voor iemand anders, of ben je samen of alleen, tevreden of beledigd. Met dit boek kun je op een fijne manier samen praten over situaties en gevoelens.

(Hardcover, 64p) Vanaf 3 jaar

De moestuin van Heer Hermelijn
De moestuin van Heer Hermelijn
En Kereltje Konijn

Elle van Lieshout, Erik van Os & Marije Tolman · alles van deze auteur 

€ 14.95

Als Heer Hermelijn bij het boodschappen doen een aantal zaadjes krijgt, begint hij vol goede moed zijn eigen moestuin. Kereltje Konijn helpt graag mee. Alles spitten, zaaien, water geven en lief toespreken. Maar in de nacht wordt alles kaal gegeten! Hij maakt netten tegen de vogels, bordjes voor de muizen, luizen en mollen. Maar waren het wel de vogels, muizen, luizen en mollen, of is er iets anders aan de hand...? Een lief prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar.

(hardcover, 40p)

Kom erbij, in mijn wei!
Kom erbij, in mijn wei!
Maak kennis met de weidevogels

Vera de Backker & Rob Buiter · alles van deze auteur 

€ 16.95

Een vrolijk boek over acht weidevogels die je in Nederland tegen kan komen. Samen lees je over de verschillende soorten vogels en wat ze allemaal doen in de wei. Per vogel lees je een kort verhaaltje en een informatief tekstje over die vogel. Een leerzaam boek met fijne, warme illustraties.

(hardcover, 32p) Leeftijd: vanaf 4 jaar

En nu lekker slapen, Sam!
En nu lekker slapen, Sam!

Amy Hest & Anita Jeram · alles van deze auteur 

€ 14.99

Op een regenachtige avond brengt mamma Beer kleine Sam naar bed. Ze leest Sams favoriete boek voor, stopt hem lekker in en maakt warme melk. Maar Sam wil nog niet slapen, want mamma Beer vergeet nog wat... Een lief prentenboek met warme illustraties over het avondritueel van kleine beer Sam.

(gebonden, 32p) Vanaf 3 jaar

Pak 'm bij zijn staart!
Pak 'm bij zijn staart!
25 voorleesversjes

Paul Biegel · alles van deze auteur 

€ 14.99

Een verrassend boek met 25 voorleesversjes van Paul Biegel, met voor elk versje een twee-pagina's-vullende illustratie van Jeska Verstegen. Over dieren en dansen, over monsters die met een aai getemd kunnen worden en over krekelsteden in het gras. Deze grappige, mooie versjes zijn door hun verscheidenheid een plezier voor jong en oud.

(gebonden, 56p)

Aan zee
Aan zee

Noëlle Smit · alles van deze auteur 

€ 17.99

Een heerlijk prentenboek over een dagje aan het strand. Met prachtige illustraties in een vriendelijke en lichte sfeer, en herkenbare situaties: kijken wat er allemaal door de zee is aangespoeld; het water in; een zandkasteel bouwen; een ijsje eten; met de voeten door het hete zand...

(gebonden, 32p) Peuters en jonge kleuters

Vergeet je knuffels niet
Vergeet je knuffels niet

Yvon van Oel · alles van deze auteur 

€ 14.99

Een prentenboek, bijna zonder woorden. Ling gaat wandelen; in een mandje heeft ze al haar knuffel mee. Lekker buiten met de knuffels spelen!

Al haar knuffels komen in haar fantasie tot leven, en zo beleeft ze met elke knuffel een klein avontuur.

(prentenboek, 32p) Voor peuters en jonge kleuters

Het bos van Muis
Het bos van Muis

Alice Melvin · alles van deze auteur 

€ 21.50    ‹  geen verzendkosten!   

Muis woont in een heerlijk bos. En door het jaar heen is daar van alles te beleven! Elke maand laat de natuur zich weer anders zien en beleeft Muis weer iets nieuws: een deken van sneeuw in januari, de kersenboom vol bloesem in april, bijen en wilde aardbeien in juni, wortels en sla oogsten in augustus, spelen met de herfstblaadjes in oktober... Op elke dubbele pagina (voor elke maand één) is een flapje dat je kunt omslaan om nog weer iets anders te ontdekken.

Een heerlijk prentenboek voor peuters en kleuters, met prachtige natuurillustraties.

(groot formaat, hardcover, 32p)

 « 123 »