menu
 winkelmandje 

Prentenboeken voor peuters

Prentenboeken

45 boeken, 1-20 getoond op pagina 1/3
 sortering

 « 123 » 

We bakken een dierentuin
We bakken een dierentuin

Marit Törnqvist · alles van deze auteur 

€ 14.99

Een heerlijk boekje voor de allerjongsten, over een dag helemaal gevuld met samen spelen. Samen in de berentrein en in het buiten-beesten-bad, op visite bij de uilen in de boom en lezen met de voorleesslang. Rennen in de wei, en natuurlijk veel te laat naar bed. Met korte, vrolijke tekst op rijm en lieve illustraties.

(Kartonprentenboek, 32p) Peuterleeftijd

De beer en haar boek
De beer en haar boek

Frances Tosdevin & Sophia O'Connor · alles van deze auteur 

€ 14.99

Beer gaat op wereldreis, want het kriebelt... Ze neemt niks mee, behalve haar favoriete boek. Ze gaat naar het strand en het oerwoud, naar de woestijn en naar zee. Overal komt ze dieren tegen die hulp nodig hebben, en dankzij haar boek weet ze altijd wat ze moet doen! Maar ze blijft nooit lang, het kriebelt altijd om weer verder te gaan. Tot ze bij een boekwinkel komt, beer hoeft niet verder te zoeken... Een fijn prentenboek met mooie, warme illustraties.

(gebonden, 32p)

Voor alle sterren in de nacht
Voor alle sterren in de nacht

Karl Newson & Chiaki Okada · alles van deze auteur 

€ 14.99

Het is bedtijd voor kleine Luna, ze poetst haar tandjes en trekt haar pyjama aan. Voor het slapengaan doet ze haar ogen dicht, en doen mamabeer en zij een wens voor elke ster aan de hemel. Ze wensen te kunnen vliegen als vogels, te kunnen zwemmen als vissen, zo groot te zijn als reuzen... Maar zelfs reuzen moeten soms slapen. Met prachtige prenten om bij weg te dromen

(prentenboek, 28p) Vanaf 3 jaar

Een dag met vrienden
Een dag met vrienden

Philip Waechter · alles van deze auteur 

€ 15.99

Goede vrienden hebben, dat is fijn! Wasbeer gaat eieren lenen bij Vos. Vos is bezig met een klusje en heeft een ladder nodig. Had Das niet een ladder? Das heeft hulp nodig, dus waarom lopen ze niet even door naar Beer? Beer is niet thuis en zit lekker in de zon bij het water. En het is lekker weer om te zwemmen dus,... En op de terugweg doen ze samen alle klusjes die nog gedaan moesten worden. Wat een fijne dag was dat!

Een heerlijk prentenboek voor peuters en kleuters!

(hardcover, 32p)

De leeuw die niet kon slapen
De leeuw die niet kon slapen

Catherine Rayner · alles van deze auteur 

€ 13.99

Leeuw is ontzettend moe, maar hij kan maar niet in slaap vallen. Hij ligt niet lekker, hij heeft het hier te warm en daar te koud. Dan komt hij zijn vriendin Uil tegen, die altijd in de hete, lichte, lawaaiige dag slaapt. Hoe doet ze dat eigenlijk...? Een fijn, rustgevend boek om voor het slapengaan te lezen, met prachtige illustraties van de schrijfster.

(Gebonden, 32 pagina's) Vanaf 3 jaar

Wie zit er in het ei?
Wie zit er in het ei?

Alexandra Milton · alles van deze auteur 

€ 15.99

Een lief prentenboek over allerlei dieren die uit een ei komen. Zoals... De dwergpapegaai en de struisvogel, maar ook de alligator en het vogelbekdier. Met korte teksten, een klein weetje over elk dier en prachtige illustraties. Een fijn boek om samen te lezen!

(gebonden, 32p) Vanaf 4 jaar

De verhalen van Kleine Beer
De verhalen van Kleine Beer

Martin Waddell · alles van deze auteur 

€ 24.50    ‹  geen verzendkosten!   

Een bundel met alle verhalen van Kleine Beer. In de bundel staan: 'Welterusten, Kleine Beer', 'Ga je mee, Kleine Beer?', 'Jij en ik, Kleine Beer' en 'Goed gedaan, Kleine Beer'. De warme verhalen van Martin Waddell zijn een genot voor jong en oud. De lieve illustraties van Barbara Firth maken het boek helemaal af.

(gebonden met stofomslag, 128p) Vanaf 3 jaar

Soms ben ik...
Soms ben ik...

Kathrin Schärer · alles van deze auteur 

€ 13.99

Een fijn boekje over een heleboel emoties en gevoelens die iedereen wel herkent. Op elke dubbele pagina staat een mooie illustratie van een dier, die iets voelt of meemaakt. Soms voel je je... dapper, woedend, een beetje misselijk of geschrokken. Maar soms ben je ook lief voor iemand anders, of ben je samen of alleen, tevreden of beledigd. Met dit boek kun je op een fijne manier samen praten over situaties en gevoelens.

(Hardcover, 64p) Vanaf 3 jaar

De moestuin van Heer Hermelijn
De moestuin van Heer Hermelijn
En Kereltje Konijn

Elle van Lieshout, Erik van Os & Marije Tolman · alles van deze auteur 

€ 14.95

Als Heer Hermelijn bij het boodschappen doen een aantal zaadjes krijgt, begint hij vol goede moed zijn eigen moestuin. Kereltje Konijn helpt graag mee. Alles spitten, zaaien, water geven en lief toespreken. Maar in de nacht wordt alles kaal gegeten! Hij maakt netten tegen de vogels, bordjes voor de muizen, luizen en mollen. Maar waren het wel de vogels, muizen, luizen en mollen, of is er iets anders aan de hand...? Een lief prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar.

(hardcover, 40p)

Kom erbij, in mijn wei!
Kom erbij, in mijn wei!
Maak kennis met de weidevogels

Vera de Backker & Rob Buiter · alles van deze auteur 

€ 14.95

Een vrolijk boek over acht weidevogels die je in Nederland tegen kan komen. Samen lees je over de verschillende soorten vogels en wat ze allemaal doen in de wei. Per vogel lees je een kort verhaaltje en een informatief tekstje over die vogel. Een leerzaam boek met fijne, warme illustraties.

(hardcover, 32p) Leeftijd: vanaf 4 jaar

En nu lekker slapen, Sam!
En nu lekker slapen, Sam!

Amy Hest & Anita Jeram · alles van deze auteur 

€ 14.99

Op een regenachtige avond brengt mamma Beer kleine Sam naar bed. Ze leest Sams favoriete boek voor, stopt hem lekker in en maakt warme melk. Maar Sam wil nog niet slapen, want mamma Beer vergeet nog wat... Een lief prentenboek met warme illustraties over het avondritueel van kleine beer Sam.

(gebonden, 32p) Vanaf 3 jaar

Het konijn, het donker en de koektrommel
Het konijn, het donker en de koektrommel

Nicola O'Byrne · alles van deze auteur 

€ 7.90

Een prachtig prentenboek over een Konijn dat niet wilde gaan slapen. Met een slimme list weet hij het Donker te vangen zodat hij de hele nacht op kan blijven. Maar... daar zijn de uilen, vleermuizen en vosjes niet zo blij mee. En al gauw hangen de worteltjes in de moestuin er maar slapjes bij zonder nachtelijke verkoeling, en begint Konijn toch een beetje moe te worden... - Met een uitklapbare verrassing aan het einde van het verhaal.

(gebonden, 32p) Voor peuters en kleuters.

Van 13,99 voor 7,90

Pak 'm bij zijn staart!
Pak 'm bij zijn staart!
25 voorleesversjes

Paul Biegel · alles van deze auteur 

€ 14.99

Een verrassend boek met 25 voorleesversjes van Paul Biegel, met voor elk versje een twee-pagina's-vullende illustratie van Jeska Verstegen. Over dieren en dansen, over monsters die met een aai getemd kunnen worden en over krekelsteden in het gras. Deze grappige, mooie versjes zijn door hun verscheidenheid een plezier voor jong en oud.

(gebonden, 56p)

Aan zee
Aan zee

Noëlle Smit · alles van deze auteur 

€ 15.99

Een heerlijk prentenboek over een dagje aan het strand. Met prachtige illustraties in een vriendelijke en lichte sfeer, en herkenbare situaties: kijken wat er allemaal door de zee is aangespoeld; het water in; een zandkasteel bouwen; een ijsje eten; met de voeten door het hete zand...

(gebonden, 32p) Peuters en jonge kleuters

Alles gaat slapen
Alles gaat slapen
Want nu is het nacht

Astrid Lindgren & Marit Törnqvist · alles van deze auteur 

€ 17.99

Een heerlijk boek voor het dagelijkse slaapritueel. Een versje van Astrid Lindgren over een klein katje dat nog een wandeling maakt als alle kinderen en vaders en moeders gaan slapen. Overal, in de velden en in het bos, gaan de dieren slapen - net als het katje.

(prentenboek, hardcover, 24p) Voor peuters en kleuters.

Vergeet je knuffels niet
Vergeet je knuffels niet

Yvon van Oel · alles van deze auteur 

€ 14.99

Een prentenboek, bijna zonder woorden. Ling gaat wandelen; in een mandje heeft ze al haar knuffel mee. Lekker buiten met de knuffels spelen!

Al haar knuffels komen in haar fantasie tot leven, en zo beleeft ze met elke knuffel een klein avontuur.

(prentenboek, 32p) Voor peuters en jonge kleuters

Het bos van Muis
Het bos van Muis

Alice Melvin · alles van deze auteur 

€ 19.95

Muis woont in een heerlijk bos. En door het jaar heen is daar van alles te beleven! Elke maand laat de natuur zich weer anders zien en beleeft Muis weer iets nieuws: een deken van sneeuw in januari, de kersenboom vol bloesem in april, bijen en wilde aardbeien in juni, wortels en sla oogsten in augustus, spelen met de herfstblaadjes in oktober... Op elke dubbele pagina (voor elke maand één) is een flapje dat je kunt omslaan om nog weer iets anders te ontdekken.

Een heerlijk prentenboek voor peuters en kleuters, met prachtige natuurillustraties.

(groot formaat, hardcover, 32p)

Kerstlichtjes
Kerstlichtjes

Carolina Rabei en Ruth Symons · alles van deze auteur 

€ 16.95

Een meisje rijdt met haar vader door het besneeuwde bos, door de heuvels en het dorp, op weg naar huis om kerstmis te vieren. op alle pagina's zijn bewegende lichtjes te zien, aan de hemel, in de etalages van de winkels, in het haardvuur en in de kerstboom.

Met draaischijfjes, klepjes e.d. om de lichtjes te laten bewegen. Een prentenboek vol winterse kerstsfeer, voor peuters en kleuters.

(Gebonden, 14 p.)

Daar ben je
Daar ben je

Hans & Monique Hagen · alles van deze auteur 

€ 17.99

Twaalf gedichten/rijmen om voor te lezen en samen de prachtige illustraties van Charlotte Dematons te bekijken. De gedichten gaan over alledaagse belevenissen van jonge peuters en hebben een kleur van verwondering en blijdschap.

(hardcover, 32p)

Slaap kindje slaap
Slaap kindje slaap

Marijke ten Cate · alles van deze auteur 

€ 14.99

Gewoon fijn: een heerlijk prentenboek met een dubbele pagina met een vrolijke illustratie en de tekst van een bekend kinderliedje. Om samen te kijken en te zingen. Eindeloos...

(hardcover, 28p) Voor peuters en kleuters

 « 123 »